Tóth Gabi beszólt az irigyeinek: Tudom, nem erre számítottak

Tóth Gabi a nyaralás után visszatért a közösségi médiába, és azt is megosztotta, miért kellett átrendezni otthon a gyerekszobát.

2024. augusztus 28., 10:02

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence nyaralni voltak, aztán azzal a hírrel tértek vissza, hogy bejelentették, hogy az énekesnő szerepelni fog idén ősszel a Sztárban sztár új évadában, versenyzőként. Tóth Gabi a hírre érkezett reakciókról ír friss posztjában.

Tóth Gabi visszatér a TV2-re

Tavaly ősszel a Sztárban sztár leszek!-ben zsűritagként nézhettük őt hétről hétre, idén a Sztárban sztár all stars versenyzőjeként lesz a képernyőn Tóth Gabi. Erről már a múlt héten voltak pletykák, de a híresztelések kedden délelőtt, azaz tegnap váltak biztossá, amikor a TV2 hivatalosan is bejelentette a versenyzők listáját egy sajtótájékoztatón. Tóth Gabi az erre érkezett reakciókról ír friss posztjában, a következőképpen:

„Megszámlálhatatlan gratulációt kaptam tőletek, amiért nagyon hálás vagyok! Szemeim is bepárásodtak tegnap, amikor olvastam üzeneteitek! Természetesen a «másik oldal» is nagyon lángra kapott, de mit érdekel engem, amikor ennyien szerettek és velem vagytok! Nekik üzenem, hogy tovább lehet lapozni és nem kell velem foglalkozni.
Ahogy Papp Imre mondaná: «a kutyák ugatnak, a karaván halad». Szóval tudom, nem erre számítottak… de sokkal több jó ember van és velük szeretnék foglalkozni! Hálás vagyok, hogy újra szereplője lehetek a Sztárban Sztár All Starsnak. Ismét beleadok mindent! Már anyai erővel és egy igazi, támogató társsal vágok neki ennek a csodás és kihívásokkal teli kalandnak! Legyetek velem és ti se foglalkozzatok a károgókkal! Magukkal van bajuk! Mert aki jóban van önmagával, az nem bánt másokat!
Legyetek bátrak és merjetek akkor is, amikor azt gondolnátok, hogy a világ ellenetek van! Rájöttök, hogy nincs így! Szeretettel ölellek benneteket!”

Érdekesség, hogy mindehhez Tóth Gabi aláfestőzenét is választott, méghozzá a mulatós világból ismert Jollytól. A kiválasztott dalrészlet így szól:

„Irigyeim, de sokan vagytok, mint a kutyák, úgy ugattok...”

Alább találja a posztot.

Alább pedig Jolly nagy slágerét az irigyeiről.

Tóth Gabi átrendezi a gyerekszobát

Bár Tóth Gabi nem szokta a kislányát a közösségi médiában megmutatni, a négy éves Hannaróza most mégis feltűnik az énekesnő legfrissebb sztorijaiban, igaz, az anyuka a kezével, illetve egy felirattal több-kevesebb sikerrel takarni próbálja lánya arcát a szereplés közben. Az apropó az, hogy Hannaróza általában édesanyja mellett szokott aludni, nem a saját szobájában, de így viszont Tóth Gabi nem tud aludni, hiszen ahogy ő fogalmaz, kislánya karaterúgásokhoz hasonló mozdulatokat végez alvás közben. Megpróbálják tehát a kislány szobáját a saját kívánságainak megfelelően átrendezni, hogy most már ne lehessen kifogás, hogy a gyerek miért nem szeretne a saját szobájában aludni.

„Tavaly novemberben minket is elért ez a hasmenéses-hányásos vírus. Hannikának az első ilyen élménye volt. [...] Előtte a szobájában aludt egyedül, de onnantól kezdve, hogy megtörtént ez a betegség, nem akart bemenni a szobájába. És beköltözött hozzánk, és azóta előszeretettel karatemozdulatokkal vívja ki magának az egész kanapét. Aztán rájöttünk, hogy ez az oka, úgyhogy kitaláltuk, hogy mi lenne, ha átrendeznénk a szobáját úgy, ahogy ő kéri”

– meséli Tóth Gabi.

„Nem akarok a szobámban aludni!”

– kiabálja közben a kislány, de anyukája leszögezi, hogy de, innentől kezdve újra a szobájában kell aludnia.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)