Tóth Gabi a könnyekig felháborodott: Nem akarom magam sajnáltatni, de... – videó

Tóth Gabi a TikTokon publikálta egy videót, amin elsírja magát egy komment kapcsán.

2024. augusztus 9., 07:57

Szerző:

Tóth Gabi döbbenetesen durva kommentet mutat a videóban, és sírva jelenti be, hogy ezentúl be fog perelni mindenkit, aki bántja.

Tóth Gabi halálát kívánták

Tóth Gabi annyira durva kommentet kapott, hogy azt inkább nem is idézzük, az alábbi videó tartalmazza. A lényeg annyi, hogy egy női névvel és magyarzászlós avatarral kommentelő személy az énekesnő halálát kívánja és valóban sokkolóan megalázó dolgokat ír emellé.

Ezzel kapcsolatban az énekesnő így fogalmaz:

„Igen, jól látjátok, nyelem vissza a könnyeimet, de akármilyen furcsa, én is ember vagyok. Egyáltalán nem akarom magam sajnáltatni, de mivel én is ember vagyok, a lélektani határom telítődött. Azt hiszem, hogy évek óta az egyik legtöbb szar kommentet kapott előadó vagyok ebben a országban. Vélt vagy valós információkból, persze általában kamu információkból ontják rám a szart, és undorítóbbnál undorítóbb kommenteket kapok, amiket, azt hiszem, egész jól kezeltem, mert nem nagyon reagáltam rájuk, nem nagyon foglalkoztam ezekkel. Viszont most kaptam egy olyan kommentet, ami elérte azt a pontot, hogy ezt most már nem akarom elviselni. Szeretném, ha következménye lehetne, és észrevennénk magunkat, hogy nem lehet büntetlenül szarrá alázni és tiporni egy embert, bármit gondolunk is róla. Tehát ez most már nagyon-nagyon durva. És nagyon szépen kérek mindenkit, hogy hagyjatok békén. Három éve viselem el ezt, és próbálok ebben jó anya lenni és próbálom megfelelő módon ellátni a dolgaimat, de érzékeny lelkű nő vagyok. Egy erős nő vagyok, de érzékeny vagyok, mert szeretetre születtem, és arra, hogy adjunk és teremtsünk jó dolgokat. És ezek a bántások nagyon rosszul esnek.”

Tóth Gabi azt mondja, azért készíti ezt a videót, mert úgy érzi, annyira elharapóztak az online bántások, hogy ez így nem mehet tovább, és tenni szeretne valamit ennek megállítására. Így folytatja:

„Azokhoz szólnék, akik ilyen kommenteket írnak: hogy ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, ugyanis meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mostantól mindenki ellen. Ha kamuprofil mögül írod is a szart, tudd, hogy meg lehet találni! Tehát ha én ezt elviszem, és feljelentést teszek, akkor hiába lapulsz be egy macskás profilkép, vagy bármilyen profilkép mögé, akkor is megtalállak, és találkozni fogunk a bíróságon. És kíváncsi leszek, hogy akkor is ekkora pofád lesz-e! Mert nyilván a neten mindenkinek óriási pofája van. Szeretném, hogyha tudnátok, hogy mostantól itt volt elég, és minden egyes olyan undorító kommentet is, mint ez például, ahol ilyeneket kapok... feljelentést fogok tenni sorjában szépen. El fog menni egy csomó időm ezzel, de hátha történik valami változás.”

Tóth Gabi mondja, hogy azokért is teszi ezt, akiket hozzá hasonlóan szintén bántanak. Őhozzájuk azzal fordul, hogy ők is jelentsék fel online bántalmazóikat, hátha történik valami változás. Alább találja a teljes videót, érdemes teljes egészében végighallgatni az énekesnő mondanivalóját: a konklúziója az, hogy ezentúl ha hasonló kommentet kap, akkor nem megpróbálja majd elfelejteni az ügyet, hanem elmegy a rendőrségre és feljelentést tesz.

@tothgabiofficial

Légyszi hallgassàtok végig! Negatív kommentelők is!!!

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)