Tóth Gabi elsírta magát a Sztárban sztár leszek! döntőjében: Kijött egy csomó fájdalom belőlem – videó

Tóth Gabi az egyik produkciót zsepivel a kezében tudta csak értékelni, annyira sírt.

2023. december 11., 09:09

Szerző:

Karapancsev Kristóf győzelmével véget ért tegnap a Sztárban sztár leszek! negyedik évadja, de Tóth Gabi már az eredményhirdetés előtt szállított egy nagyon érzelmes jelenetet. A könnyei az alábbi duett, Caramel és Széchenyi Lili kettőse nyomán indultak el, a páros a Csillagom című dalt énekelte.

A fentiek értékelését Tóth Gabi csak akkor tudta elkezdeni, amikor egy kicsit összeszedte magát, és Till Attila azzal viccelt, hogy azt mondta neki, hogy szeretik, amikor sír. Erre a zsűriző énekesnő a következőket mondta:

„most már egyre kevesebbet sírok. Nem szégyellem soha, nem is érdekel, mit gondolnak mások, hogy én sírok... ilyen vagyok, ha meghatódok, akkor sírok, ennyi. Egyrészt már amikor Lili beszélt a kisfilmjében, hogy milyen élmény volt neki, visszaidézted bennem azt az élményt, amikor mi ezt végigéltük. És nyilván amikor meglátom a Caramelt, akivel ezt mi együtt éltük meg, és együtt éltünk, és együtt kezdődött a pályánk, és kijön és meghallom, akkor nem tudok nem bőgni, mert ott vagyok a 16 éves lelkemmel, mert megértelek és közben csodálatos vagy és imádlak, Caramel. Lili, olyat adtál, olyan mélységeket, annyira érzek veled...! Nekem most ti nagyon sokat adtatok. Egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül az elmúlt hónapokban, és te 18 évesen nekem most egy olyat adtál, amitől megkönnyebbült a lelkem, kijött egy csomó fájdalom belőlem – ezt okozod, ezt okozzátok itt a színpadon”

Alább lehet megnézni a teljes jelenetet.

(Kiemelt kép: TV2/Sztárban sztár leszek!)