Tóth Gabi és édesanyja között megromlott a viszony – az énekesnő most a nagymamájával való kapcsolatáról vall

Tóth Gabi nemcsak a nagymamájának, hanem a nővérének is üzent most a közösségi médiában.

2024. augusztus 7., 08:36

Szerző:

Tóth Gabi két családi üzenetet is megosztott a nagyközönséggel a közösségi médiában, különösen megható, amit a nagymamájáról ír.

Tóth Gabi és Cuni mama

Tóth Gabi úgy egy hónappal ezelőtt vallott arról a TV2 Titkok című műsorban, hogy a válása óta megromlott a viszonya az édesanyjával.

„Remélem, hogy nem veszítettem el, de most megpróbálom elfogadni, hogy ő ezt még nem tudta feldolgozni. Az édesanyámról van szó. Hagyok időt, és majd ahogy alakul. Bízom abban, hogy akár ha ezt az interjút is megnézi, akkor érteni fogja, hogy miért így döntöttem. [...] De őt inkább azok viselték meg, amit írtak rólam a kommentelők, amilyen cikkeket lehoztak rólam, amilyen videókat gyártottak rólam. Az őt teljesen padlóra küldte. Az én édesanyámmal olyan viszonyunk volt, amire minden gyerek vágyik: együtt buliztunk, barátnők voltunk. És hát bízom benne, hogy visszatalálunk egymáshoz. Őneki nehéz. Az se volt titok, hogy ők is voltak külön az édesapámmal.”

– így fogalmaz édesanyjáról Tóth Gabi az alábbi interjúban.

A fentiekre emlékezve különösen megható, amit a 36 éves énekesnő a nagymamájáról ír most – Cuni mama 83 éves.

„Cuni mama! Finom «hólyagos rántott hús» és madártej! Ja és persze az újságcikkek, amikben benne vagyok , mindig átbeszéljük mi az igazság.. mert mindent megvesz , aztán sokszor aggódik, de a végén jót nevetünk, hogy «na köllött nekem ennyi pénzt költeni ezekre a lapokra!» Mama nekem az otthon melege, a biztos pont, ahol mindig gyermeknek érezhetem magam”

– áll az alábbi posztban, ami egy közös fényképet is tartalmaz egy kis zenével.

Tóth Gabi és Tóth Vera

Emlékezetes, hogy tavaly volt Tóth Gabi nővérének esküvője. A lakodalom annak ellenére sikerült gyönyörűre, hogy egyrészt nem sokkal korábban pattant ki a botrány Tóth Gabi válása miatt, másrészt egy brutális vihar söpört végig az országon, így a helyszínt az utolsó pillanatban kellett módosítani. Tóth Vera első házassági évfordulója alkalmából Tóth Gabi így ír:

„Drága tesókám! Boldog házassági évfordulót kívánok nektek Zolival! Elrepült egy év! Örülök, hogy boldog vagy. Szeretlek benneteket!”

A fenti üzenethez az alábbi fotó tartozik.

Emlékeztetőül: Tóth Vera utólag a következőket mondta a tavaly augusztusi lakodalomról:

„Az esküvőnk meseszép volt. Ugyan semmi nem úgy alakult, ahogy eredetileg terveztük, sőt, majdnem meghiúsult, de kitartottunk és addig dolgoztunk rajta, míg el nem simítottuk az akadályokat. Azt, hogy mindez, hogy volt, kiknek köszönhetjük, kik segítettek nekünk létrehozni és kik azok, akiknek mérhetetlenül hálásak vagyunk, a lapban olvashattok, de nemsokára a social oldalaimon is köszönetet mondok ezeknek az embereknek, mert nagyon megérdemlik!! Hosszú a lista és ez azt jelenti, nagyon sokan szeretnek minket, ami nagyon megható és amiért nagyon hálásak vagyunk. Köszönjük nektek, hogyha velünk együtt örültök.”

(Kiemelt kép: TV2/Titkok)