Tóth Gabi kiemelt gázsit kaphat a TV2-től: megdöbbentő, melyik műsorban tér vissza szeptemberben

Tóth Gabi visszatéréséről terjednek a pletykák, amíg az énekesnő és szerelme nyaralnak.

2024. augusztus 23., 07:58

Szerző:

Tóth Gabi és Papp Máté Bence megjárták a Csángófesztivált (lásd az alábbi posztot), és jelenleg ugyan Rovijnban nyaralnak, de a Blikk már tudni véli, mit csinál majd az énekesnő, ha hazatér a nyárzáró vakációról: megy a TV2-höz énekelni.

Sztárban Tóth Gabi

Lehet már tudni, hogy idén a Sztárban sztár egy úgynevezett All Stars évaddal jelentkezik majd, azaz korábbi évek versenyzői térnek majd vissza egy újabb verseny kedvéért. Azt is lehet már tudni, hogy a zsűriben Liptai Claudia, Stohl András, Hajós András és Lékai-Kiss Ramóna kap majd helyet, és hogy az első adást szeptember 7-én lehet majd megnézni. De előbb, augusztus 27-én, azaz jövő hét kedden lesz egy nagy médiaesemény, ahol bejelentik majd, hogy kik lesznek ezek a bizonyos versenyzők: jó sokan lesznek, 24-en. Erről szól a TV2 alábbi posztja.

Na de most egy névtelen informátor megszellőztette azt, ami minden bizonnyal a legnagyobb szenzációnak ígérkezik: Tóth Gabi is visszatér a műsorba, de ugye nem zsűritagként, hanem versenyzőként. A botrányhős énekesnő annak idején a harmadik évadban szerepelt és harmadik helyezést ért el Gáspár Laci és Peter Šrámek mögött.

Sőt, a forrás úgy tudja, hogy nem egyenlő gázsit kapnak majd a sztárutánzó énekesek, hanem aki híresebb-népszerűbb, akiről valószínű, hogy több nézőt vonz, annak többet fizetnek. Ennek értelmében a pletyka szerint Tóth Gabi

„csúcsgázsit”

kap majd.

„Sokan azóta a korábbinál sikeresebbek, ismertebbek, illetve bizonyíthatóan generálnak nézettséget, így drágábbak is”

– hogy csak egy rövid részletet idézzünk mindabból, amit a bennfentes a Blikknek elárult.

Tóth Gabi nézettséget generált

Emlékezetes, hogy a Tóth Gabi és Krausz Gábor válásával kapcsolatos botrány tavaly nyáron pattant ki, amikor minden korábbinál nagyobb volt az érdeklődés az énekesnő iránt. Ekkor Tóth Gabi nem a Sztárban sztárban tért vissza szeptemberben, de majdnem: a Sztárban sztár leszek! zsűrijében láthattuk őt viszont, sőt, szintén ebben a műsorban szerepelt először Papp Máté Bencével közösen. Az emlékezetes performansz egy csókkal végződött, és hatalmas botrány lett belőle – minden bizonnyal kiugróan magas nézettséget hozott a TV2-nek. Ha a fenti értesülések igazak, akkor ezek szerint a csatorna arra számíthat, hogy ha nem is ilyen extrém sokan, de egy év elteltével még mindig rengetegen érdeklődnek Tóth Gabi iránt.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)