Tóth Gabi elárulta: ez lett a kommentelővel, akinek a gyalázkodásától elsírta magát, majd a rendőrséghez fordult

Tóth Gabi a múlt héten felháborodottan mutatta meg egy hozzászóló minden határon túlmenő kommentjét, perrel fenyegetve. Most elmondta, mi lett azóta a kommentelővel.

2024. augusztus 12., 09:25

Szerző:

Tóth Gabi a múlt héten bejelentette, hogy ezentúl nem fogja annyiban hagyni a gyalázkodó kommenteket és minden esetben a rendőrséghez fordul majd. A bejelentés apropója egy még a magyar internethez képest is rendkívül durva beszólás volt: az énekesnő egy friss interjúban elárulta, mit tett a beszóló, miután bekerült a hírekbe a kommentje.

Tóth Gabi a bejelentése utóéletéről

Ha ön lemaradt volna a múlt héten arról, mit mondott-ígért Tóth Gabi, alább mindent megtalál, de kezdjük a legfrissebbekkel. A 37 éves énekesnő a Bors című kiadványnak nyilatkozva beszélt arról, hogy nem azt várja el, hogy őt mindenki szeresse, de a nemtelen bántásokat nem tolerálja tovább, és hát az a múlt heti komment egyértelműen ez utóbbi kategóriába esik.

„Ne értsenek félre, én nem azért «hisztizek», hogy engem mindenki szeressen. A szívem mélyéről mondom, hogy teljesen elfogadom, ha valakinek nem vagyok szimpatikus. A nemtelen bántást azonban nem vagyok hajlandó és köteles sem eltűrni. És mostantól nem is teszem. Már felvettem a kapcsolatot egy büntetőjogásszal, az illetőt, akiről a videót készítettem, viszem a bíróságra még akkor is, ha hallom, hogy eltűnt az internetről... majd a rendőrség beazonosítja”

– árulja el Tóth Gabi, hogy ez a bizonyos kellemetlenkedő kommentelő a botrány után most megpróbál elrejtőzni. Kíváncsian várjuk, hogy ez mennyire lesz eredményes – tekintettel arra, hogy a hölgy a múlt heti hozzászólását teljes nevével ellátva tette közzé.

Tóth Gabi ezért akadt ki annyira a múlt héten

Szóval alább tudja megtekinteni azt a TikTok-videót, ami tartalmazza a felháborodás alapjául szolgáló kommentet, valamint a következőket.

„Azokhoz szólnék, akik ilyen kommenteket írnak: hogy ne higgyétek azt, hogy büntetlenül megúszhatjátok, ugyanis meg fogom tenni a megfelelő jogi lépéseket mostantól mindenki ellen. Ha kamuprofil mögül írod is a szart, tudd, hogy meg lehet találni! Tehát ha én ezt elviszem, és feljelentést teszek, akkor hiába lapulsz be egy macskás profilkép, vagy bármilyen profilkép mögé, akkor is megtalállak, és találkozni fogunk a bíróságon. És kíváncsi leszek, hogy akkor is ekkora pofád lesz-e! Mert nyilván a neten mindenkinek óriási pofája van. Szeretném, hogyha tudnátok, hogy mostantól itt volt elég, és minden egyes olyan undorító kommentet is, mint ez például, ahol ilyeneket kapok... feljelentést fogok tenni sorjában szépen. El fog menni egy csomó időm ezzel, de hátha történik valami változás.”

Tóth Gabi hozzáteszi, hogy azokért is teszi ezt, akiket hozzá hasonlóan szintén bántanak. Őhozzájuk azzal fordul, hogy ők is jelentsék fel online bántalmazóikat, hátha történik valami változás. Alább találja a teljes videót, érdemes teljes egészében végighallgatni az énekesnő mondanivalóját: a konklúziója az, hogy ezentúl ha hasonló kommentet kap, akkor nem megpróbálja majd elfelejteni az ügyet, hanem elmegy a rendőrségre és feljelentést tesz.

@tothgabiofficial

Légyszi hallgassàtok végig! Negatív kommentelők is!!!

♬ eredeti hang - Gabriella Tóth

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Facebookja)