Szoboszlai Dominik és barátnője felvállalták a kapcsolatukat: így romantikáznak az álomnyaraláson – fotók!

Helyesek voltak a pletykák: tényleg együtt van Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka! De még mennyire együtt!

2024. július 4., 12:21

Szerző:

Egy hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy úgy tűnik, Szoboszlai Dominik újra kapcsolatban lehet, méghozzá Buzsik Borka influenszerrel. Akkor még csak pletyka volt a dolog, de most megérkezett a hivatalos megerősítés néhány elképesztő fénykép formájában.

Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka tényleg együtt vannak

Az Európa-bajnokságnak még nincs vége, de a magyar válogatott már pihenhet. Ezt teszi Szoboszlai Dominik is, méghozzá nem egyedül. Állítólag jó ideje együtt van a Tomán Szabina cégénél marketingesként dolgozó influenszerrel, de a kapcsolatukat csak most jelentették be hivatalosan az Instagramon. Íme Szoboszlai Dominik posztja, amiből kiderül, hogy a páros Olaszországban, Amalfi tengerpartján lazítgat most.

A felirat a fenti képekhez mindössze egyetlen vörös szív, ennél több hozzáfűznivalóra nincs is szükség. A nagy bejelentést Buzsik Borka is megtette a saját fiókjában, némiképp eltérő képekkel.

Úgy tűnik, Buzsik Borka elsősorban a nemzetközi közönségre számít, amikor a fenti posztját angol nyelvű felirattal látja el.

„Dreamy days”,

azaz kb.

„álomszerű napok”

– írja Buzsik Borka a romantikus képekhez, amiken a gyönyörű délolasz tájban romantikázik a jelenleg leghíresebb és minden bizonnyal leggazdagabb magyar futballistával.

Amit Buzsik Borkáról tudni lehet

Buzsik Borka influenszerként a legismertebb az Instagramon. Egy hónappal ezelőtt még „csak” 12 ezren követték őt, ez a szám nyilván a Szoboszlai Dominkkal kapcsolatos pletykák miatt az utóbbi négy hétben csaknem megduplázódott, már 24 ezer feliratkozója van Buzsik Borka Instagramjának. Ez persze eltörpül a szerelme táborához képest, hiszen a Liverpool focistáját 2,5 millió rajongó-szurkoló követi az Instagramon. Több hazai híresség is követi egyébként Buzsik Borkát, elsősorban női, a divatiparban mozgó személyiségek, például Tomán Szabina, Görög Zita, Molnár Nini, Syndey van den Bosch vagy éppen Epres Panni. Az egyetlen hazai férfihíresség, aki jelenleg követi Buzsik Borkát, nem más, mint Szoboszlai Dominik.

Pedig nem mintha nem lenne férfiszemek érdeklődésére számot tartó fotók a fiatal influenszer fiókjában, amit Buzsik Borka a napokban tett újra nyilvánossá. Buzsik Borka az alábbi kép készültekor még egyedül élvezte az egzotikus környezet szépségeit.

De Buzsik Borkáról tudni kell, hogy nemcsak modell-tartalomgyártó, hanem diplomás menedzser is: a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett tavalyelőtt diplomát, és erről posztot is publikált. Tudását jelenleg Tomán Szabina cégénél, a Tomán Dietnél kamatoztatja, ott dolgozik PR-osként, írta róla korábban az nlc.hu.

(Kiemelt kép: Buzsik Borka Instagramja)