Tomán Szabina Novák Katalinról: ő az a hiteles és tudatos nő, aki segíthet a magyar nőknek

Tomán Szabina azután nyilatkozott Novák Katalinról, hogy hónapok óta tanácsadóként dolgozik mellette.

2023. szeptember 12., 11:37

Szerző:

 A Toman Lifestyle Kft. alapító-tulajdonosa, Tomán Szabina üzletasszony, befektető az Indexnek adott interjúban azt mondta:

„Novák Katalinnak mondtam igent. Furcsának tűnhet a posztjával egy kalap alatt említeni a sisterhood (női testvériség) szót, de szerintem jelenleg ő az a hiteles és tudatos nő, aki segíthet a magyar nőknek, akik jelenleg vállalkozóként vagy munkavállalóként úgy érzik, hogy hátrányt szenvednek.

Olyan területeken tudja kamatoztatni tapasztalatát immár köztársasági elnökként, amiket korábban családokért felelős tárca nélküli miniszterként vett a szárnyai alá. Kimondottan örülök annak, hogy ezt le tudjuk fordítani a női munkavállalók nyelvére és lehetőségeire.”

Tomán főként a női munkavállalók helyzetét javító kérdésekben fogalmaz meg javaslatokat.

Arra a kérdésre, hogy az új pozíciója és a nem éppen kormánypárti RTL  Cápák között című műsorában vállalt szerepének feladása között van-e összefüggés, azt felelte, hogy a családja és a saját vállalkozása a legfontosabb a számára. azokra fókuszál. 

Nem Tomán Szabina az egyetlen tanácsadója Novák Katalinnak. Többek között Lackfi János József, Gundel Takács Gábor, Czeizel Barbara, Szörényi Levente, Vizi E. Szilveszter is ingyenes tanácsokkal látja el az államfőt.

 

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub)