Megdböbbentő, Sebestyén Balázs kivel került egy műsorba, a rajongók el sem hiszik

Sebestyén Balázs azt mondja, most már megválogatja, mit vállal el az RTL-nél. Hát ezt most elvállalta.

2024. június 19., 09:51

Szerző:

Sebestyén Balázs és Istenes Bence az RTL két legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetője, és meglepő lehet, de mindketten hatalmas rajongótáborral rendelkeznek, amely táborok tagjai már évtizedek óta várják, hogy a két médiaszemélyiség egyszer végre együtt vezessen egy adást. Hát elérkezett ez a pillanat.

Sebestyén Balázs és Istenes Bence, a két undisputed champ

Istenes Bence nem szerénykedik az Instagramon, amikor hírül adja, hogy Sebestyén Balázs lesz a műsorvezetőtársa.

„Ennek is eljött az ideje... a két undisputed champ egy színpadon. Hamarosan Kalandra Fal!!”

– írja Istenes Bence, és a posztba tesz még két koronát és két glóriát, egyet-egyet magának és egyet-egyet Sebestyén Balázsnak. „Undisputed champ”, azaz „undisputed champion”, azaz kb. „megkérdőjelezhetetlen bajnok” – hát így gondol önmagára és kollégájára Istenes Bence.

A két műsorvezető pályájában közös egyébként, hogy mindketten egy-egy zenetévénél kezdték (Sebestyén Balázs a Z+-nál, Istenes Bence a Viva TV-nél) és onnan igazoltak át az RTL-hez. Mindketten vezették az X-Faktort, de külön évadokat, egyszerre ugyanabban a műsorban még sosem szerepeltek.

Sebestyén Balázs egyébként legutóbbi bejelentkezése szerint jelenleg a Nyerő páros című celebreality idei évadának forgatásán dolgozik, innen a következő, látványosra filterezett videót sikerült posztolnia. A másik személy a felvételen a vetélkedő másik műsorvezetője, Kabát Péter.

Sebestyén Balázs erre igent mondott

A fenti hírhez érdekes előzmény, amit Sebestyén Balázs a SopronFesten mondott Puzsér Róbertnek. Nem arra gondolunk, hogy az RTL műsorvezetőjének köszönhetően manapság egyre többen meditálnak Magyarországon, hanem arra, hogy a 46 éves médiaszemélyiség azt mondja, hogy a korábbi gyakorlattal szemben újabban egyre inkább csak azokat a munkákat vállalja el, amik igazán közel állnak hozzá, az ő értékrendjéhez.

„Most jutok el oda, hogy egyre inkább már az a fontos, amivel egyetértek. Most vagyok egy ilyen váltásban, hogy akarok-e még tévézni, ha akarok, mennyi ideig akarok, milyen műsort akarok elvállalni és milyet nem, hogyan és hányszor mondok nemet”

– mondja Sebestyén Balázs, aki az RTL-nél korábban olyan műsorokat vezetett, mint a Kész átverés, a Celeb vagyok, ments ki innen!, a Szerelem a legfelsőbb szinteken, A széf, a Való Világ vagy az 1 perc és nyersz. Ezt a szabadságot az anyagi helyzetének köszönheti:

„Már nem kell azért tévéznem, hogy egzisztenciálisan meglegyek, nem kell azért igent mondanom, mert »hú, akkor mi lesz velem?«… Ilyenfajta szorongás nincs bennem. Nagyon sokszor mondok nemet, nyilván ezt az RTL rendesen, normálisan kezeli. Nem mondom, hogy nincs belőle konfliktus, de nem vállalok már csak azért el műsorokat, mert az ennyi meg annyi pénz.”

(Kiemelt kép: Sebestyén Balázs Instagramja)