Ritka videó: Katalin hercegné így pukedlizik III. Károly király és Kamilla királyné előtt

III. Károlynak most már királyként kijár a pukedli, és Katalin hercegné be is tartja az illemet apósával szemben.

2022. december 18., 07:19

Szerző:

A héten csütörtökön Katalin hercegné részt vett a londoni Westminster apátságban a Royal Carols: Together at Christmas nevű karácsonyi koncerten. Jelen volt III. Károly király és Kamilla királyné is, és a királyi pár találkozásáról a hercegnével a következő videó lett népszerű az interneten az azóta eltelt időben.

A felvételen ugyanis az látszik, ahogy Katalin pukedlizik apósa és annak felesége előtt, márpedig ezt III. Károly uralkodásának eddigi néhány hónapjában egyelőre nem nagyon lehetett látni. A People magazin hozzáteszi, hogy az utoljára II. Erzsébet uralkodása alatt megerősített protokollszabályok szerint nem kötelező ugyan pukedlizni, azaz térdet hajtani az államfő előtt, sokan ezt mégis megteszik tiszteletük kifejezése jeléül.

A videón látható, hogy amíg Katalin hercegné pukedlizik a királynak és a királynénak egyaránt, addig férje és két idősebb gyermeke szintén jelen vannak, de se Vilmos herceg, se György herceg, se Sarolta hercegnő nem pukedliznek a puszi után a király és a királyné előtt, egyedül Katalin hercegné teszi ezt meg.

Lajos herceg még túl kicsi, őt nem vitték magukkal a karácsonyi koncertre, de természetesen ő is szerepel a hercegi pár hivatalos karácsonyi fotóját, amit a család szintén a héten publikált, némi megdöbbenést váltva ki.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné hivatalos Instagramja)