Meghan Markle ezért nem ülhetett egy autóban Kamilla és Katalin hercegnékkel a gyászszertartáson

Sokaknak feltűnt, hogy Kamilla és Katalin hercegnék egy kocsiban ültek, de Meghan Markle egy másik autóban kapott helyet.

2022. szeptember 15., 10:23

Szerző:

Megérkezett II. Erzsébet koporsója Londonba, és a gyászszertartás kapcsán Meghan Markle-lel kapcsolatban sokakban egy nagy kérdés merült fel. Kamilla királyné ugyanis a ceremóniára nem egyedül ment a királyi limuzinban, hanem menyével, Katalin hercegnével. De vajon ha az egyik menye vele ment, a másik, Meghan Markle miért nem?

A kérdésre a Page Six által felkért szakértő azt a választ adta, hogy mivel külön érkeztek a férfiak és a nők (bár Anna hercegnő kivételt képez), Meghan Markle-nek a család vele egy rangú nőtagjaival kellett utaznia. Kamilla és Katalin azért kerültek egy kocsiba, mert egyikük a jelenlegi uralkodó, másikuk a trónörökös felesége, Harry herceg neje alattuk áll a ranglétrán.

Azért Meghan Markle sem egyedül ült, ő Zsófia wessexi hercegnével került egy járműbe. Zsófia 1999-ben házasodott be a brit királyi családba, ő III. Károly király legfiatalabb testvéréhez, Eduárd wessexi grófhoz ment férjhez.

Harry herceg és neje egyébként a többi házaspárral ellentétben egymás kezét fogva távoztak a templomból, ezt mutatja a The Sun alábbi videója.

Erről az Express című lap szakértője azt mondja, hogy például Károly király és Vilmos herceg állami tisztségüknél fogva voltak jelen a szertartáson, Harry hercegék azonban mindössze gyászoló rokonként, hiszen ők a tisztségeikről lemondtak. Gyászoló hozzátartozóként pedig nem vonatkozik rájuk a protokoll, ami miatt elképzelhetetlen lenne, hogy az uralkodó vagy a trónörökös felesége kezét fogva haladjon egy ilyen eseményen.

A brit királyi családon van most a világ szeme

Vilmos és Harry herceg viselkedésében megdöbbentő változást figyeltek meg a szakértők

II. Erzsébet koporsójánál olyan családtag tűnt fel, akire senki nem számított

III. Károly király személyzete tajtékzik: gyászszertartás közben közölték velük, hogy ki lesznek rúgva

(Kiemelt kép: Marco Bertorello/AFP)