Vilmos herceg és Katalin hercegné publikálták a család idei karácsonyi fotóját: nagy a megdöbbenés

Vilmos herceg és Katalin hercegné között három gyermekük látható a karácsonyi fotón, de van egy meghökkentő dolog az egészben.

2022. december 14., 08:03

Szerző:

Vilmos herceg és Katalin hercegné közzétették az idei hivatalos karácsonyi üdvözletükhöz tartozó fotót. Nem ők az elsők a családban, hiszen III. Károly király és felesége is publikálta már az ünnepekre választott képet. Az ő karácsonyi üdvözlőlapjuk a következőképpen fest.

Nos, a walesi herceg és felesége a fentiekhez képest némileg meghökkentette a közvéleményt a friss képpel abból a szempontból, hogy egy igazán nyárias és aktív fotót választottak. Az ünnepekre hagyományosan télies, statikus, nem mozgást ábrázoló képet szokás választani – ilyen például az oldal tetején látható kép, ami az ITV csatorna karácsonyi műsorához készült Katalin hercegnéről.

Vilmos herceg családja azonban nyári öltözékben kézen fogva halad egy úton az alábbi fotón.

Mindennek talán az is az üzenete, hogy a 2022-es év egy olyan volt a számukra, amikor öten együtt nagy utat tettek meg, hiszen rengeteg minden történt – igaz, az év legfontosabb eseménye egyáltalán nem volt ilyen derűs a brit királyi család életében. Mindenesetre ahogy a kép is sugallja, a család ezzel párhuzamosan továbblépett 2022-ben: már nem Cambridge hercegéről és hercegnéjéről van szó, hanem ez az első karácsony, amikor már Vilmos és Katalin a walesi herceg és hercegné.

(Kiemelt kép: a walesi herceg és hercegné hivatalos Instagramja)