Hihetetlen dolog miatt féltékeny Károly király Katalin hercegnére

Károly király nem örült neki, hogy több figyelmet kapott Katalin hercegné.

2022. október 8., 09:00

Szerző:

Katalin hercegné a királyi család egyik legnépszerűbb tagja, akinek stílusáért milliók rajonganak, valamint állandóan nyomon követik, hogy éppen mit csinál. Károly király állítólag ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel, de nem ez az első alkalom, hogy féltékenykedik, ugyanis már Diana hercegné népszerűségétől sem volt elragadtatva. 

Károly király úgy gondolja, hogy mivel Katalin hercegné ízlése annyira népszerű a sajtóban, az ő jó cselekedetei háttérbe szorulnak. Katie Nicholl királyi szakértő új könyvéből derült ki ez az információ. Az Entertainment Tonight című könyvében Nicholls leírja, hogy Károly mindig nagyon komolyan vette a trónörökös szerepét. Amikor felesége, Diana hercegnl népszerűvé vált – különösen divatérzéke miatt –, az akkori Károly herceg nem értette.

Állítólag a féltékenység odáig fajult, hogy volt rá példa, amikor Vilmos herceg is összeszólalkozott az apjával, különösen 2013-ban, amikor Katalin hercegné divatos ruhái több figyelmet kaptak, mint az ő elefántcsont-gyűjteménye.

(Kiemelt kép: Shutterstock)