Fény derült Molnár Csilla szépségkirálynő és Zalatnay Sarolta viszályára: Kitépem a hajad!

Molnár Csilla és Zalatnay Sarolta között éles ellentét volt, ami a tragikus sorsú szépségkirálynő kirohanásához vezetett.

2024. június 29., 06:51

Szerző:

Megdöbbentő sztori derült ki arról, amikor az 1986-ban elhunyt Molnár Csilla annak idején egyszer nagy nyilvánosság előtt fenyegette meg Zalatnay Saroltát.

Molnár Csilla és Zalatnay Sarolta egy férfi miatt ugrottak össze

Nemrégen interjút adott a Kiskegyednek Futács Károly, aki Molnár Csilla szerelme volt a szépségkirálynő elhunytát közvetlenül megelőző időszakban. Csaknem 40 év távlatából is emlékezetes, hogy 1985-ben a II. világháború óta először szervezték meg a Miss Hungary szépségkirálynő-választást Magyarországon. Az eseményt nagy érdeklődés övezte, és a győztes egy akkor 16 éves, kaposvári születésű, de Fonyódon élő lány volt, Molnár Csilla. A sikert hírnév követte és egy nagy szerelem: a fiatal szépségkirálynő a korszak egyik legnagyobb sztárjával, Flipper Öcsivel jött össze.

Molnár Csilla aztán az alábbi videóban szereplő Futács Károly miatt hagyta el Flipper Öcsit, aki utána még hetekig telefonálgatott a lánynak, hogy fogadja vissza. A lány azonban szerelmes volt a férfiba, gyerekvállalásról álmodozott, közös jövőt terveztek, házvásárlás előtt álltak. Amikor mosolyszünet állt be a kapcsolatukban, Futács Károly viszonyt kezdett Zalatnay Saroltával, innen a rossz viszony az akkor 38 éves énekesnő és a fiatal, fonyódi lány között.

Futács Károly most megjelent könyve szerint akkori barátnője és exe egy kaposvári szórakozóhelyen kerültek össze, méghozzá egy szépségverseny zsűrijében. A következő zajlott le ekkor az alábbi interjú szerint:

„Amikor mindenki elfoglalta helyét a zsűriasztalnál, Csilla egyszer csak felállt, odafordult Cini felé, és üvölteni kezdett. A megszólítást nem ismételném meg, csak a szolidabb részét: »Ide figyelj, mi keresnivalód van neked az Y-ban? Még egyszer be ne tedd oda a lábad, mert kitépem a hajad!« Egy pillanatra megfagyott a levegő. Mindenki ledöbbent.”

Itt tudja visszanézni az interjút.

Molnár Csilla és a tomboló érzelmek

Molnár Csilla és Futács Károly se veled, se nélküled típusúnak tűnő szerelme egyébként arra az időszakra nyúlott vissza, amikor a lány még nem volt országosan ismert. A férfi most megjelent, Záróra a Gyöngyhalászban című könyvében azt írja, hogy Molnár Csilla személyisége sokat változott a hírnév következtében. Így fogalmaz a kötetben a Blikk Rúzs által újraközölt idézet szerint:

„Ismert emberek között mozgott, általában közülük választott barátot. Volt ízlése, de szerette, ha neve is van az illetőnek. Valószínűleg a hiúságát legyezgették ezek a hódítások. Mentségére szóljon, hogy egy 16 éves lánytól, ráadásul ebben a szépségkirálynői státuszban, nem lehet elvárni, hogy ne élvezze azt, hogy fiatalnak és idősnek egyaránt tetszik. Ez az út kellett neki. Ezt felfogtam, ezért nem is nagyon érdekelt, hogy kibékülünk-e, vagy sem. Persze sokan megtaláltak Csilla hódításainak híreivel, és a beszámolóikat mindig úgy kezdték, hogy »a volt barátnőd«, de én nem győztem hangsúlyozni, hogy ez akkor volt, amikor még nem volt szépségkirálynő.”

(Kiemelt kép: Fortepan/Gábor Viktor)