Zalatnay Sarolta a mai napig haragszik a volt férjére: A gyerek miatt nem szabadott volna

Zalatnay Sarolta a válására emlékezik vissza egy friss interjúban, azt mondja, nagyon haragszik a volt férjére.

2024. május 22., 11:04

Szerző:

Zalatnay Sarolta ezúttal nem egy jobboldali csatorna, hanem az ATV vendége volt, és A nő háromszor című műsorban, ahol az énekesnőt nemcsak a műsor háziasszonya, Köböl Anita kérdezgette, hanem Sütő Enikő és Détár Enikő is.

Zalatnay Sarolta útja az örökbefogadásig

Az alábbi interjúban a 76 éves énekesnő arról is beszél, hogy mennyire szeretett volna családot, és bár az akkor még gyerekcipőben járó lombikprogramot megpróbálta, ennek a kísérletnek rossz vége lett.

„Iszonyat szerettem volna nagy családot és gyerekeket. Pont azért, merthogy ugye apu meghalt, egyedül maradtam. Akkor még elég kezdetleges volt a beültetés, a lombikprogram, de elkezdtem járni. Ötöt végigcsináltam, hormonnal, mindennel. Minden szempontból belebetegedtem, mert mindig az volt, hogy a 12-13. héten... bumm megint. Akkor azt mondta az orvos, hogy itt akkor vége, mert ez, hogy a hormon állandóan föl-le, ez rákot okoz. Meg is kaptam. Abban az időben azt gondold el, hogy egy nő, akiről megjelenik ez a [Playboy] újság mint szexszimbólum, és mindenhol ott van és a pasiknak csorog a nyála – de ugyanakkor kirámolnak és nem vagy többet nő. Ezt azért nehéz megemészteni.”

Zalatnay Sarolta azt mondja, hogy nemhogy nehéz volt ezt megemésztenie, hanem egyáltalán nem is tudta feldolgozni hosszú ideig. Azt mondja, ha a zenei karrierje nem lett volna, nem tudja, hogyan tudta volna végigcsinálni ezt az időszakot.

Az énekesnő egy jótékonysági akció miatt volt egy gyermekotthonban, és ott látta meg Nikit, akit később az akkori (második) férjével, az interjúban név szerint nem említett Benedek Lászlóval közösen örökbe fogadtak. A férje később elhagyta, ami miatt azóta is neheztel rá:

„Akkor férjnél voltam, és akkor sem lehetett csak úgy, hogy egyedül vagy bármi. Férjnél voltam, így együtt mentünk. Hát sajnos a férjem aztán elvált. Nem a gyerek miatt, hanem eléggé haragszom rá, mert pont a gyerek miatt nem szabadott volna. Szóval nagyon érdekes, amikor nem vér szerinti egy gyerek, és úgy érzed, vagy legalábbis én úgy éreztem, hogy még inkább ki kell tartani mellette.”

Zalatnay Sarolta ezek után két évre börtönbe is került. Így beszél arról, hogy ez az időszak milyen lehetett a lánya számára:

„Sajnos nekem volt ez a kétéves elzárásos korszakom, ami a Nikire azért másként hatott. Mázlimra nagyon sok, család[tag], barát tudta azt, hogy akármi van velem, akármit csináltam, elszúrtam valamit, felelek érte az életemben, de a gyerek akkor ne sérüljön. És én úgy érzem, hogy ha összességében visszagondolok, nagyon nagy szerencsém volt a maradék rokonságommal és a barátaimmal.”

Alább találja a teljes videót, amiben Zalatnay Sarolta arról is beszél, mennyire szenvedett a börtönben, klausztrofóbiás létére rendkívül rosszul viselte a bezártságot. Az énekesnő azt is említi, hogy Cicciolina volt az egyetlen nő, aki meglátogatta őt a börtönben, sőt, csomagot is küldött neki.

(Kiemelt kép: YouTube/ATV Magyarország)