Cicciolina beszólt Zalatnay Saroltának a mellére, Cini az életkorra utalva vágott vissza

Cicciolina egy futó félmondattal szúrt oda, Zalatnay Sarolta kifejtette, mit gondol.

2023. augusztus 10., 08:56

Szerző:

Cicciolina és Zalatnay Sarolta között folyt le egy röpke nyilatkozatháború, és a középpontban a mellnagyobbítás áll. Mint ismert, Cini annak idején párja kedvéért megcsináltatta a kebleit – igaz, az implantátumokat azóta már eltávolították, és Zalatnay Sarolta figyelmeztette is Molnár Anikót a gigakeblek veszélyeire.

Nos, mellműtétje Cicciolinának is volt, de ő legutóbb arról beszélt egy interjúban a hot! magazinnak, hogy mostanában megnőttek a mellei:

„egyre nagyobbak, talán meghíztam, pedig nagyon odafigyelek a formámra. Az étkezésben törekszem az egyensúlyra: ha délben tésztát eszem, akkor este csakis saláta jöhet. Nem akarok akkora lenni, mint Zalatnay Cini.”

Hát ezzel kapcsolatban a Bors című kiadvány adott teret az énekesnő válasza számára. Zalatnay Sarolta és Cicciolina annak idején dolgoztak is együtt egy rövid projekt erejéig, de a két híresség már nincs szoros viszonyban:

„Nem ütött különösebben szíven, amit mondott. Sosem volt bajunk egymással, és azt gondolom, most sem akart bántani engem. Talán valaki rávette, hogy ezt mondja. Több mint fél éve nem beszéltünk, nem követjük egymást.”

Cini hozzáteszi még többek között a következőket is:

„talán kicsit több kiló lettem az utóbbi időben, sajnos a pajzsmirigyem nincs rendben, ezt pedig hízással jár. De nem gondolnám, hogy akkora darab lennék, hogy velem kéne példálóznia. Nekem nincs problémám magammal, vele pedig pláne nincs. Egyébként nem irigylem tőle a nagy melleit, sőt, szerintem Ilona mellei már túl nagyok is... Ami 30-40 évesen szexi, az nem feltétlenül az 60 év felett.”

Cicciolina egyébként nemcsak nálunk szerepel most a bulvárhírekben, hanem Olaszországban is: fiával egyre több a baja, állítólag feljelentette a fiatalembert, akit rendőrök vittek el.

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)