Zalatnay Sarolta: Nem vagyok jól

Aggasztó nyilatkozatot adott Zalatnay Sarolta: a múlt heti események teljesen tönkretették.

2023. július 3., 07:23

Szerző:

Zalatnay Sarolta betörés áldozata lett a múlt héten. A 75 éves énekesnő éjszaka azt hallotta, hogy nagyon ugat a kutyája, de nem vette komolyan a dolgot és visszaaludt. Másnap reggel vette csak észre, hogy betörők jártak nála, és készpénz és ékszerek tűntek el.

A Ripost kereste meg a hétvégén Zalatnay Saroltát, hogy túl van-e már a betörés okozta sokkhatáson, és a válasz sajnos nem.

„Nem vagyok jól és ezzel szerintem mindent el is mondtam. Nagyon furcsák és kellemetlenek lettek az estéim és az éjszakáim. Az eset óta még nem voltam egyedül a házban és nem is tudom, mi lesz, ha eljön a nap, amikor a barátaim közül senki nem ér rá, hogy nálam töltse az éjszakát”

– többek között ezt meséli Zalatnay Sarolta a betörés óta eltelt időről.

De ezek szerint még úgy sem tud rendesen aludni, ha valaki nála tölti az éjszakát, hogy ne legyen egyedül:

„félóránként felkelek, hogy megnézzem, zárva van-e minden ajtó és ablak. Ha pedig a kutya csak vakkant egyet álmában, órarugóként pattanok fel és rám tör a félelem. Hiszen a vizsla azon az éjjelen is jelzett, csak nem foglalkoztam vele. Persze lehet, hogy éppen ez mentette meg az életemet, vagy a testi épségemet, hiszen fogalmam sincs mi történhetett volna, ha akkor felkelek és megnézem miért ugat.”

Kipihenve tehát biztosan nincs, de az Instagramjáról az derül ki, hogy a hétvégén az énekesnő Fásy Ádámmal forgatta a Zeneexpresszt a TV2-nek. Három képet publikált erről az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)