(Som-)Balogh Edina volt férje máris új kapcsolatban van, méghozzá egy 21 évvel fiatalabb szépségkirálynővel

A Barátok köztből ismert Balogh Edina férje, Som Krisztián új kapcsolatban van.

2024. január 8., 13:45

Szerző:

A Barátok köztből és a Farm VIP legutóbbi évadából ismert Som-Balogh Edina újra szingli, mivel tavaly véget ért a házassága. A 39 éves egykori szépségkirálynő 2012 májusában ment férjhez Som Krisztián zeneszerző-hangmérnök-producerhez, aki a Barátok közt zenei producere is volt. 2013-ban megszületett első gyermekük, Noel, majd 2017-ben kislányuk született, Lilien.

Jelenlegi vezetéknevével kapcsolatban azért vagyunk egy kicsit zavarban, mert az Instagramon még mindig Som-Baloghként mutatkozik be, de a Farm VIP-ban elhagyta volt férje vezetéknevét.

Az egykori szépségkirálynő az Instagramon jelentette be tavaly a válást, és mostanra az derült ki, hogy volt férje új szerelme szintén egy volt szépségversenyző. Csonka Rebekáról van szó, amint azt a Blikk írja egy friss cikkben. A 27 éves modell 2019-ben a Magyarország Szépe verseny egyik döntőse volt, és az alábbi fotókhoz azt írta, hogy azokat a szerelme készítette róla. Bár ő nem nevesíti az illetőt, most már lehet tudni, hogy kiről van szó.

Csonka Rebeka ugyan nem közölt közös fotót, egy olyan képet azért kitett az Instájára, amin akkor még meg nem nevezett párjával egymás kezét fogják. Ehhez a modell a következőket írta:

„köszönöm a Jóistennek, hogy megadta nekem ezt az éteri csodát. Érted minden eddig elhullajtott könnyemet újra elsírnám. Otthon vagyok tenálad... én Bizonyságom!”

A fotó azóta eltűnt Csonka Rebeka Instagramjáról.

A teljes képhez hozzátartozik még, hogy meg nem erősített híresztelések szerint (Som-)Balogh Edina a Farm VIP forgatása alatt összejöhetett Szabó Simonnal, aki az évad végén megnyerte a játékot.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)