A Barátok közt sztárja levágatta védjegyévé vált tincseit: felismerhetetlen lett

A Barátok köztből ismert Som-Balogh Edina a vágás mellé hajszínt is váltott.

2023. január 16., 14:06

Szerző:

Som-Balogh Edinát a Barátok közt Nádor Kingájaként ismerik a legtöbben, de szépségversenyzőként és festőművészként is szép sikereket ért már el pályája során.

Nos, a 38 éves színésznő most nagyot újított. Megvált hosszú, szőke hajától, amiről a legtöbben ismerik, és nemcsak, hogy jóval rövidebb frizurát vágatott, a hajszíne is sokkal közelebb van most a természeteshez. Így ír arról, miért döntött az új frizura mellett:

„új év, új haj... Szeretek időnként változtatni. A hajam története elég rögös és hosszú, volt szép hosszú, és volt kényszerből rövid... Mindig a világos szőkéhez való ragaszkodásom okozta a problémát. Úgy érzem, megérett bennem, hogy engedjek ebből. Egészséges, természetes hajra vágytam, szóval most jött el az ideje a változásnak. Imádom ezt az új frizurát, a sporthoz is tökéletes választás. Remélem, nektek is tetszik.”

Alább lehet megtekinteni az eredményt.

Som-Balog Edina egyébként épp a múlt héten szerepelt a TV2 régi-új vetélkedőjében, a Vigyázat, gyerekkel vagyokban, itt is még a régi frizurájával láthattuk. A kisfia kísérte el a műsorba.

(Kiemelt kép: Som-Balogh Edina Instagramja)