Adásban tolta kopaszra a haját Pottyondy Edina

Ezt nem láttuk jönni.

2022. január 25., 10:15

Szerző:

Szépség és motiváció címmel új videót tett közzé az elmúlt hónapok legfelkapottabb közéleti youtubere, Pottyondy Edina. Már a szokatlanul rövid is videó is jelezte, hogy valami eltér a megszokottól, azonban arra senki nem számított, ami ezután jött.

A mindössze két perces videó elején a videós bejelentette, egy kis szünetet tart, távol a Youtube-tól. „De még mielőtt elmegyek, dobok nektek egy Britney-t, leveszem a Darth Vader sisakom” – mondta egy zavarba ejtő, szarkasztikus monológ keretében, melynek során kopaszra borotválta a fejét. A videó végén hozzátette, nincs ok az aggodalomra, ugyanis a haj nő –

„Mint a Mészáros-birodalom. Bár ha tényleg olyan lenne, akkor egy hét alatt 40 centit nőne.”

A több mint 160 ezer feliratkozóval rendelkező Pottyondy Edina visszatérésére márciusban lehet számítani.

(Kiemelt kép: Youtube)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.