Meghökkentő, melyik színésznővel boronálták össze a Farm VIP győztesét – a forgatáson jöhettek össze?

Azt beszélik, hogy összejöhetett a Farm VIP két játékosa.

2024. január 4., 08:45

Szerző:

A Farm VIP kapcsán tavaly elsősorban konfliktusokról hallottunk, de elképzelhető vajon, hogy idén is szövődött egy kapcsolat a forgatás során? A legújabb pletykák ezt rebesgetik, többek között a műsorból ellesett apró, gyengédnek tűnő pillanatok alapján.

Tavaly Szabó András Csuti és Szorcsik Viki jöttek össze a Farmon/Farmban, és ha idén is volt hasonló románc, akkor az a győztes Szabó Simon és a Barátok köztből ismert Som-Balogh Edina között lehetett, legalábbis ezt írja a Blikk.

Mindketten nemrég váltak el: a Moszkva tér sztárja tavaly vált el a feleségétől, míg az egykori sorozatszínésznő kevéssel a Farm VIP indulása előtt közölte, hogy 11 év után külön utakon folytatják a férjével, Som Krisztiánnal.

A lap megkereste a két érintettet, akik nem kívántak nyilatkozni, viszont mint olyan gyakran, most is volt bennfentes, aki szerint a műsor forgatása alatt is feltűnő volt, hogy ők ketten jobban kijönnek egymással, mint az átlag. Sőt, az egyik informátor többek között azt is tudni véli, hogy Szabó Simon és Som-Balogh Edina most ismerkednek, szóval akár még kapcsolat is lehet belőle:

„úgy tudom, ismerkednek, s egyáltalán nincs kizárva, hogy többször fussanak össze, mint a műsor forgatása előtt tették.”

Szabó Simon győzelmét egyébként sokan kritizálták arra hivatkozva, hogy a színész-rendező nem tett eleget a győzelemért. Ezt mondta többek között az egyik játékostárs, Vajda Johnny is.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)