Kiderült, Majka hány milliót kapott azért a koncertért, amit meg sem tartott

Majka helyett Curtis ugrott be, Fehérgyarmat perelni fog.

2022. augusztus 16., 07:33

Szerző:

A hétvégére Majka-koncertet hirdettek Fehérgyarmatra, de Magyarország legértékesebb celebje az utolsó pillanatban lemondta a fellépést. Ekkor a helyére az utolsó utáni pillanatban egykori zenésztársa, Curtis ugrott be, akivel az utóbbi időben megint összerúgta a port. Majka azt mondja, hogy a koncertszervezők nem biztosították a szerződésben általuk vállalt feltételeket, így hiába akarták megtartani a koncertet, nem volt adott a lehetőség – erről bővebben tegnapi cikkünkben olvashat ide kattintva.

Nos, most a Bors megszólaltatta a koncertszervezőket, és mint kiderült, Majka annak ellenére eltette a fellépésért előre kifizetett összeget, hogy a műsor végül nem került fel a színpadra.

„Mi előre kifizettük a teljes koncert díját. Ő tulajdonképpen 8,1 millióval lelépett, mert előre kellett fizetni. Nyilván keressük a jogi lehetőségeket, nem gondolom, hogy lemondunk ennyi pénzről. Lehet, hogy a művész urat vezetik félre, de egy biztos, semmilyen együttműködési készség nem volt a részükről”

– többek között ezt nyilatkozta dr. Péter Csaba, Fehérgyarmat polgármestere. A polgármester csodálkozásának is hangot adott, egyrészt mert korábban olyan más művészekkel probléma nélkül dolgoztak együtt, mint mondjuk a Tankcsapda vagy Rúzsa Magdolna, másrészt mert volt a fellépés előtt egyeztetés a hangtechnikusok között, ezért nem érti, miért nem sikerült időben megoldaniuk a problémát a koncert lemondása helyett.

Majka minderre a következőket mondja:

„az, hogy előre kifizetik, az nem csak velünk van így, hanem minden egyes nagy zenekarnak Magyarországon.”

Ez minden bizonnyal így van, mert tavaly ilyenkor ByeAlexékkel történt meg gyakorlatilag ugyanez, és ők is megkapták a díjat a meg nem tartott koncertért.

Koncertek, amik nem voltak

Újabb botrány: Curtis nem jelent meg szombat esti koncertjén

Bangó Margit minden koncertjét lemondta, műteni kell

Adele sírva tett szomorú bejelentést az Instagramon Las Vegas-i koncertjéről

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)