Újabb botrány: Curtis nem jelent meg szombat esti koncertjén

Monorierdőben már összegyűlt a közönség, de az utolsó pillanatban tudták meg, hogy Curtis mégse jön.

2022. július 17., 12:26

Szerző:

Egy kimaradása nyomán egy héttel ezelőtt röppent fel a hír, hogy korábban kábítószer-függőségét nyíltan vállaló Curtis újra visszaeshetett. Ezt az újpesti rapper hevesen cáfolta az alábbi posztban.

Hát most azt írja a Story.hu, hogy újabb Curtis-koncert maradt el, mert a rapper megint az utolsó pillanatban jelentette be, hogy nem megy: ez történt a múlt héten Majkával is, aki hiába várta kollégáját, hogy együtt induljanak a közös fellépésre. Ezúttal Monorierdőre várták Curtist, ahol este 9-kor kellett volna kezdődnie a haknijának, de a közönség ehelyett a szervezők bejelentését hallgathatták meg, ami többek között a következőket tartalmazta:

„az utolsó utáni pillanatban kaptuk az információt, hogy Curtis nem áll ma itt a színpadon. Monorierdő mindent megtett, hogy valakit idehozzunk nektek.”

A rapper egyelőre nem kommentálta vagy magyarázta meg az esetet a közösségi médiában, beugrott viszont a helyére G.w.M, igaz, ő 9 helyett csak éjfélre ért oda, így a Curtis-koncert idején DJ szórakoztatta Monorierdő falunapjának közönségét.

Curtiszta őrület!

Curtis nagy bejelentést tett Majkával való szétválásuk után

Curtis milliókat bukik a botrány miatt

Megszólalt Curtis: Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)