Curtis milliókat bukik a botrány miatt

Curtisnek nehéz lesz szólóban munkát találnia?

2022. július 12., 07:45

Szerző:

Curtis legalább 10 millió forintot bukik, miután Majkával úgy döntöttek, hogy nem zenélnek tovább együtt. A két rapper azután döntött így, hogy Curtis végül nem jelent meg a péntek esti villányi koncerten. A hírt a közösségi oldalukon jelentették be. Most kiderült, hogy anyagilag is nagy veszteség éri a rappert.

„A Majka és Curtis-produkció ára közel hat és fél millió forint, plusz útiköltség, amelyből – ha minden zenészt, segítőt és technikát kifizettek – a két főszereplőnek úgy egy-egy millió forint körüli gázsi jut. Azaz a hétvégi két buli és a további nyolc meghirdetett, most már csak Majka-koncert után tízmillió forinttól esik el Curtis amiatt, hogy hagyta megint kicsúszni a lába alól a talajt”

- nyilatkozta a Blikknek egy bennfentes.

A másik probléma, hogy egyedül is nehéz lesz munkát találnia Curtisnek, ugyanis nagy valószínűséggel a legtöbb koncertszervező bizalmát elvesztette. Habár vannak még lekötött szólókoncertjei, de nagy valószínűséggel mostanában újabbak nem lesznek.

„Vannak ugyan még lekötött szólókoncertjei, de szombat óta semmi esély nincs arra, hogy újakat írhasson be a naptárába. Curtis jó időre leírta magát, jelen pillanatban senki nem bízik abban, hogy meg is jelenik a koncerten, amit vele hirdetnek meg, így az őszi szezonról le kell mondania”

- mondta a lapnak egy szakember.

Habár ha egy ideig koncertjei nem is lesznek, Curtis influenszerkent szép bevételre tehet szert:

„Jó ideje tudni, hogy Curtisnek életvezetési problémái vannak, így aki vele hirdet, felkészülhet arra, hogy esetleg valami balul sül el. A cégek ilyenkor azt mérlegelik, ha esetleg kihátrálnak a bajba jutott sztár mögül, azzal nem tesznek-e rosszabbat a márkának, mintha maradnak mellette”

– mondta Heiszler Ákos, kommunikációs és reklámszakember.

Curtis ügyéről minden, amit tudni kell

Megszólalt Curtis: Rám nem kellett semmilyen ajtót rúgni a rokonoknak

Curtis drogproblémái: kiderült, milyen megállapodást kötöttek Majkával

Curtisnek újra drogproblémái vannak, nem zenélnek többé együtt Majkával

Mi történt? Majka egyedül lépett színpadra, Curtis váratlanul eltűnt

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)