Bangó Margit minden koncertjét lemondta, műteni kell

Két hónapon belül már másodszor kell kés alá feküdnie Bangó Margitnak.

2021. december 2., 09:38

Szerző:

Bangó Margit 71 éves kora ellenére aktívan koncertezik, idén év végén azonban kénytelen volt lemondani az összes fellépését egészségügyi állapota miatt.

A Kossuth-díjas művésznő a Borsnak mesélt arról, hogy a legnagyobb titokban, novemberben egyszer már meg kellett műteni, de sajnos decemberben ismételten szükség lesz egy kisebb beavatkozásra. Bár jelenleg jó egészségi állapotnak örvend, nem szeretne kockáztatni, ezért döntött úgy, lemondja a fellépéseit.

„Bár szerettem volna gyorsan felvenni a harmadik oltást, közbejött novemberben egy műtét. És sajnos itt még nincs vége, decemberben is műtőasztalra kell feküdnöm egy kisebb beavatkozás miatt. Sajnos emiatt a vakcinát nem vehettem fel. Az orvosom dönti majd el, hogy ezek után mikor kaphatom meg”

– mesélte Bangó Margit a lapnak, aki azt is hozzátette, rendkívül hálás az orvosainak, és bár kicsit tart a műtéttől, tudja, hogy ezúttal is rendbe fog jönni.

„Nem mondom, hogy nincs bennem nyugtalanság a beavatkozás miatt, de a szívem mélyén pontosan tudom, hogy minden rendben lesz. A hit hegyeket mozgat meg, és én szentül hiszem, hogy Isten kegyelméből ebből is felépülök. Én az életem során olyan sok mindentől megmenekültem, olyan lelki és fizikai mélypontokról jöttem vissza, hogy tudom, most is felgyógyulok.”

Az énekesnő bár lemondta év végi koncertjeit, a februári utolsó nagykocertjére szeretne meggyógyulni, hogy ott maximálisan teljesíthessen a színpadon.

„A novemberi és decemberi koncertjeimet sajnos kénytelen voltam lemondani. Fizikailag jól vagyok, a hangomat nem vesztettem el, de úgy érzem, most nem kockáztathatok. Megműtenek, aztán szépen rendbejövök. Muszáj gatyába rázni magam a februári nagykoncertem előtt!"

– mondta, majd azt is hozzátette, a 70. születésnapja alkalmából szervezett nagykoncert, amit egyébként a járvány miatt kétszer el kellett halasztani, nem az utolsó fellépése lesz! Csupán az utolsó ilyen nagyszabású koncert, kisebb rendezvényeket továbbra is vállal majd.

(Kiemelt kép: dfp.hu)