Kis Bódi Guszti bevallotta, hogy szétmentek a feleségével: Próbálok minél pozitívabban hozzáállni

Az idősebb Bódi Guszti legnagyobb fia maga is nyilatkozott a történtekről.

2024. március 12., 10:26

Szerző:

Válságba jutott Kis Bódi Guszti házassága, írja a Bors című kiadvány. A nagy Bódi Guszti legidősebb fiáról van szó, aki többek között a Séfek séfe című TV2-es realityben is feltűnt.

A mostani sztori abból pattant ki, hogy kis Bódi Guszti csinált magának egy új, saját Facebookot. Ez azért érdekes, mert a korábbi a feleségével, Adrival közös volt. A zenész ki is írta, hogy a kapcsolati státusza jelenleg „bonyolult”, és felköltözött Gyuláról Budapestre.

Nem nehéz összerakni a kirakósjáték darabjait, de kis Bódi Guszti meg is erősítette, hogy valóban szétmentek a feleségével:

„történt egy komoly változás az életemben hónapokkal ezelőtt, és nem titok, hogy Adrival jelenleg külön vagyunk. Ez most egy nehéz időszak mindannyiunk számára, de próbálok minél pozitívabban hozzáállni ahhoz, ami most velem történik.”

Kis Bódi Guszti hozzáteszi, hogy a családja és a barátai mindenben támogatják, valamint a Facebookján arról is ír, hogy a napokban a Zenész világnál kezdett dolgozni, és hogy húsvétra a fiával közös dallal készülnek.

Az idősebb Bódi Guszti és Bódi Margó ehhez képest már 48 éve él boldog házasságban. Ők pont két éve pecsételték meg újra a szerelmüket: egy thaiföldi utazásról közös tetoválással tértek haza. Habár korábban hagyomány volt számukra, hogy több hónapot az egzotikus országban töltöttek, a pandémia alatt erre nem volt lehetőségük, de végül 2021 december végén sikerült újra ellátogatniuk. 

Bódi Guszti kifejtette, hogy a tetoválást eredetileg a 45. házassági évfordulójukra szánták, de mivel akkor nem volt lehetőségük utazni, ezért egy évvel később valósították meg – írja a Blikk.

„Ő Bódi Gusztit írt, én meg Bódi Margót, hogy mindörökké veled, thaiul”

– meséli a zenész az alább visszanézhető adásban.

A családról, vagyis az idősebb Bódi Gusztiékról egyébként akkor hallottunk a legutóbb, amikor tavaly nyáron súlyos viharkárokat szenvedtek. A népszerű énekes családtagjai Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében élnek, méghozzá Nagyecseden, ahol a napokban szörnyű jégeső pusztított. Kiderült, hogy a rokonok sem úszták meg az ítéletidőt, hatalmas károkat szenvedtek el ők is. 

„Az előtér, az autó, semmi nem maradt egyben. Telefonon érdeklődtünk a családtól, nagyon elkeseredtek, a húgom sírva mesélte el, mi történt. Az idősebbek azt mondják, soha életükben nem láttak még hasonló jégesőt Nagyecseden. Olyan volt számukra, mint a pokol, féltek, mindenki ordított, sírt, a gyerekek a ijedtségtől vigasztalhatatlanok voltak”

– nyilatkozta akkor Bódi Guszti a Ripostnak. A zenész hozzátette, hogy sajnos egyik családtagnak sincs biztosítása, így nem tudni, hogy a károkat miből fogják fedezni.

(Kiemelt kép: Kis Bódi Guszti Facebookja)