Galambos Lajos luxusbirtoka eladó: meghökkentő dolgot szúrtak ki a hirdetésben

Galambos Lajos csillagászati összegért árulja a birtokát, de nem is ez a megdöbbentő a dologban.

2023. május 2., 07:49

Szerző:

Egészségügyi problémái ellenére Galambos Lajos április végén bevonult a börtönbe, hogy megkezdje a 3 év 6 hónapos büntetéséből fennmaradó rész letöltését.

Mindeközben a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész luxusingatlanja újra eladó, és a korábbi híradásokból már kiderült, hogy a mocsai birtok a zenész kb. 5 milliárd forintot szeretne (a pontos ár 4,85 milliárd forint).

Nos, a Bors című lap most arról ír, hogy kikeresve az ingatlan hirdetését, meghökkentő dologgal szembesül az ember. Kiderül például, hogy a birtokhoz tartozó kastély alapterülete 920 négyzetméter, és ez a terület 33 szobát tartalmaz. A helyiségek között van például a 8 szoba és 8 fürdőszoba mellett egy „képgaléria”, egy „piano szoba”, egy „Gourmet konyha” (nagy G-vel) és egy „melegítő konyha”.

Kevésbé szószátyár azonban a hirdetés, amikor az átlagos gáz- és áramfogyasztást kell megadni: ezekhez a paraméterekhez nem adtak meg adatot. Pedig nyilván sokan pont erre lettek volna kíváncsiak, tekintve, hogy Galambos Lajosnak pont azért kellett most a börtönbe vonulnia, mert nem fizette ki az ingatlan fogyasztását.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)