Kiderült, Galambos Lajos miért nem a kecskeméti börtönbe került: az ügyvédje nyilatkozott

Galambos Lajost mentő vitte be a baracskai börtönbe. Az ügyvéd elmondta, miért oda.

2023. április 26., 14:37

Szerző:

Galambos Lajos hosszú évek óta bonyolódik, és februárban egyszer már úgy volt, hogy aznap bemegy Kecskemétre a büntetés-végrehajtási intézménybe, de a Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész halasztást kért, így a kérelem elbírálásáig szabadlábon maradt. A halasztást egyre romló egészségi állapotára tekintettel kérte, de azt végül március elején elutasították, ezért ma jött a hír, hogy a mulatóssztár bevonult a börtönbe. Azaz nem is vonult, mentő vitte be, méghozzá Baracskára.

Galambos Lajos ügyvédje most a Bors című lapon keresztül tájékoztatta a nyilvánosságot a fejleményekről. Dr. Csontos Zsolt többek között a következőket mondta:

„szakmai magyarázata van annak, hogy ügyfelemet végül Baracskára irányították. A korábbi behívója óta eltelt két hónap, és minden bizonnyal jelenleg ebben az intézetben volt hely a befogadására. A következő három napban megtörténik ügyfelem egészségügyi állapotának a felmérése és eldől, hogy szükség van-e bármilyen intézkedésre ezzel kapcsolatban.”

A mentővel érkezéssel kapcsolatban is tisztáz valamit az ügyvéd:

„magánmentővel indultunk az otthonától, hiszen minden lehetséges forgatókönyvre fel kellett készülnünk. Szerencsére gond nélkül telt az utunk. Ügyfelem a családjától még otthon elbúcsúzott.”

Galambos Lajos az alábbi képen gyermekeivel látható.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)