Fekete Dávid a házi őrizet feloldása után megrázó vallomást tett fiainak: Sosem mondtam volna le rólatok

Fekete Dávid most már annyi időt tölthet a fiaival, amennyit szeretne, és ebből az alkalomból megható videót publikált.

2023. július 11., 10:52

Szerző:

Fekete Dávid ügyében mindig jól jön egy kis helyzetjelentés: a Megasztárból ismert énekest csalással és sikkasztással vádolja az ügyészség, amivel összesen 322 millió forint kárt okozott a vádirat szerint. Fekete Dávid azonban ragaszkodik ahhoz, hogy ártatlan, sőt, bizonyítékot is mutatott arra, hogy kényszer hatása alatt írta alá azokat a szerződéseket, amik végül autókereskedése bukásához vezettek.

Az énekes eltöltött 14 hónapot előzetesben, és onnantól kezdve házi őrizetben volt a múlt hétig, amikor is a szabályokat jelentősen enyhítették: Fekete Dávidnak ezentúl nem tilos elhagynia a lakását, hanem szabadon mozoghat, de csak Győr közigazgatási területén belül, illetve bármikor elmehet az ikerfiaiért azok lakhelyére, Lébénybe.

A médiaszemélyiség a börtönből való szabadulása óta roppant aktív a közösségi médiában, és az elmúlt napokban posztolta is, hogy mi mindennel töltötte az első szabad napokat. Egy olyan videóhoz, amin két fiát löki a hintában, a következőt írja:

„ha tudnátok, fiaim, hogy apa most a legboldogabb a világon, mert itt játszhat veletek. Szeretlek titeket, amíg csak élek, és köszönöm, hogy vagytok nekem. Ha egyszer visszanézitek ezt a videót, tudjátok, sosem mondtam volna le rólatok!”

Amíg börtönben volt, Fekete Dávid egy évig nem látta a két kisgyermeket, de most a család mellett a mozgásra is próbál időt szakítani. Bár nem szeret futni, mégis elment, mert mint mondja, feljött rá néhány kiló a házi őrizetben.

(Kiemelt kép: Fekete Dávid Instagramja)