Fekete Dávid fontos megállapodást rúgott fel: exfelesége meg van döbbenve

Fekete Dávid először nyilatkozott a tévének, amióta letartóztatták, de az interjúból botrány lett.

2023. február 3., 08:50

Szerző:

Fekete Dávid a szerdai Fókuszban tűnt fel. Az egykori megasztáros énekes jelenleg az ítéletre vár a büntetőügyében: több száz milliós kárt okozott autókereskedése felelőtlen, illetve a vád szerint rosszhiszemű üzemeltetésével. Miután Fekete Dávid hosszú időt töltött előzetes letartóztatásban, egy ideje már otthonában, házi őrizetben várja a büntetőper végét.

Az énekes az interjúban beszámol róla, hogy milyen nehéz volt a börtönben töltött időszak, ami alatt vallásos lett. Most, hogy nem kell bent lennie, újra dolgozik, gyermekeit is láthatja, és egyikükkel kapcsolatban a következőt mesélte megtérése történetének kontextusában:

„elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, hogy az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt.”

Ezzel a kijelentéssel kapcsolatban beszélt most a Blikk című lap a volt feleség, Horváth Regina ügyvédjével. Dr. Pikali Petra többek között a következőket nyilatkozta:

„ügyfelemmel döbbenten állunk a szerdán az RTL Fókusz riportjában elhangzottak előtt, mert Horváth Regina és Fekete Dávid korábban megállapodtak abban, hogy ezek az információk nem kerülnek nyilvánosság elé, mert ez mindkettőjükben mérhetetlen fájdalmat okozott.”

Az ügyvédnő arról is beszél a lapnak, hogy a megállapodás felrúgásán már csak azért is van megdöbbenve a volt feleség, mert Horváth Regina a gyerekek láthatása érdekében már többször is engedékeny volt az édesapa irányában azt meghaladóan, amit a bírósági ítélet előír. Sőt:

„Horváth Regina eddig az ellen sem emelt kifogást, hogy a közösségi médiában, különösen nagy nyilvánosság előtt Fekete Dávid a gyermekek fotóit rendszeresen használja, holott ügyfelem erre engedélyt nem adott.”

Fekete Dávid Instagramján az ikerfiúk valóban rendszeresen feltűnnek, de az énekes egyik friss videójában tehetségét is megvillantja.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)