Fekete Dávid megmutatta a sokkoló videót, amin fenyegetéssel kényszerítik

Fekete Dávid családját is megfenyegették az üzletében megjelent bűnözők.

2023. február 15., 07:39

Szerző:

Jelenleg zajlik Fekete Dávid büntetőtárgyalása. Az egykori megasztáros énekest csalással és sikkasztással vádolja az ügyészség, amivel összesen 322 millió forint kárt okozott a vádirat szerint.

Fekete Dávid azonban most bizonyítékot mutatott arra, hogy kényszer hatása alatt írta alá azokat a szerződéseket, amik végül autókereskedése bukásához vezettek. Az RTL Fókusz című műsora mutatta be, ahogy egy nő és egy kigyúrt férfi bemennek Fekete Dávid vállalkozásának irodájába, és ott egy szerződést iratnak alá vele, amíg a férfi zárva tartja az ajtót és elállja a kiutat. A felvételt az üzlethelyiségben elhelyezett biztonsági kamera készítette.

„Ez egy több órán keresztül fogva tartás volt. Konkrétan az ő elvárásuknak megfelelően kellett a papírokat kitöltenem. Nyilván előtérbe helyezték, hogyha nagyon akarok, elfuthatok, de akkor jönnek a fekete lábúak”

– meséli az esetről Fekete Dávid. Hozzáteszi: a bűnözők a családját is megfenyegették, ezért volt kénytelen aláírni a tisztességtelen feltételeket tartalmazó szerződést.

Fekete Dávid a következőket mondta a bíróságnak:

„ha a Tisztelt Bíróság majd mégis úgy dönt, hogy büntetést szab ki, akkor akinek kell, az üljön csak mellettem a vádlottak padján egytől egyig. Nem fogom hagyni, hogy engem levágjanak, ők pedig ezt röhögve nézzék.”

Itt tudja megnézni a teljes riportot.

gr

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)