Falusi Mariann fájdalmas vallomása: Rengeteg hullámvölgyem volt az elmúlt egy évben

Falusi Mariann egy évvel Lang Györgyi halála után nyilatkozott most.

2024. május 29., 10:59

Szerző:

A hot! magazin legfrissebb száma tartalmaz friss interjút Falusi Mariann énekesnővel, aki egy évvel Lang Györgyi halála után emlékezik vissza a szépre és a kevésbé szépre egyaránt.

Falusi Mariann nehéz éven van túl

Falusi Mariann azt mondja, Lang Györgyi egy borzasztóan bölcs és elfogadó ember volt, aki szó szerint kinevette a halált. Nem csak az ő példája, hanem a közönségtől érkező sok-sok szeretet is segített az elmúlt időszak átvészelésében. Az énekesnő a következőket mondja a lapban:

„Rengeteg hullámvölgyem volt az elmúlt egy évben, de az az elképesztő szeretetcunami, ami áradt felénk, sokat segített. A búcsúztató az állatkertben egy hihetetlenül jól sikerült, méltóságteljes, ugyanakkor játékos és abszolút Györgyihez illő dolog volt. Ráadásul megmutatta, mennyien szerették őt, a humorát, a jókedvét, és hogy ennek a betegségnek a tudatában csinálta végig azt a közel negyven évet, amíg együtt dolgoztunk. Egy pillanatig nem rendült meg, szó szerint kinevette a halált, ez pedig mindig tartja bennem a lelket.”

Falusi Mariann ebben az interjúban is említi, hogy Lang Györgyi annak idején kapott egy nyakláncot Kulka Jánostól. Ezt az ékszert most Falusi Mariann hordja, de mint mondja, továbbra sem képes visszanézni régi közös szerepléseket a Pa-Dö-Dővel. A közös dalokat sem énekli azóta, egy fél kivétel volt csak nemrég az Igalon, amikor a gyógyfürdőben volt koncert, bár Falusi Mariann itt is inkább a közönségre hagyta az éneklést.

Falusi Marian az édesanyját is elvesztette

Egy korábbi interjúban Falusi Mariann bővebben beszélt arról, miért volt ennyire nehéz a számára az elmúlt egy év: nemcsak Lang Györgyit veszítette el tavaly, hanem az édesanyját is. Őróla a következőket mondja:

„Az anyukám tavaly halt meg, a Györgyivel majdnem egyidőben. Ő 84 éves koráig élvezte azokat az örömöket, amiket az adott, hogy nekem sikerem van. Anyuci nagyon-nagyon szerette a sikert és nagyon büszke volt rám.”

Ugyanebben az alább megtekinthető interjúban szóba kerül az is, mik a tervek Lang Györgyi lakásával:

„még nem szeretném bejelenteni, majd akkor, amikor valóban már ott lesz a küszöbön. De azt tartom mindenféleképpen jónak, hogy az a helyszín valamilyen értelmet nyerjen és valami olyat, hogy ne csak úgy odajöjjenek megnézni, hanem ott valamit látni lehessen. És miután a Györgyi nagyon szerette a színházat, én azt hiszem, hogy ez egy jó vonal lesz. Ennek a kidolgozása, az, hogy ez milyen legyen, hogy legyen, az még sínen van egyelőre.”

A szóban forgó lakás egyébként a Hősök tere, illetve a Bajza utca környékén található, és nem állt üresen az elmúlt egy évben sem: rendszeres összejöveteleket tartottak benne.

(Kiemelt kép: YouTube/Rangos Katalin)