Az álommeló versenyzője elszólta magát, Balogh Levente meghallotta, kiakadt és kirúgta

Balogh Levente talán még sose volt így felháborodva Az álommelóban, mint most.

2024. május 2., 08:43

Szerző:

Az álommeló legutóbbi adása nagy fordulatot hozott: a verseny jelöltjei egy beszélgetésben meséltek magukról, a műsorról és Balogh Levente milliárdosról is. Egy podcast-interjú formájában került minderre sor, a riporter az előző évad második helyezettje, Vajtó Detti volt. A versenyzők nem sejtették, hogy a riportot Balogh Levente is hallja, és az egyik jelentkező olyat mondott, amit nem kellett volna.

Balogh Levente kritikát kapott

Amikor az interjú már véget ért, Pálfi Márió így fogalmaz az alábbi videóban a milliárdos üzletemberről, akinek elvileg az asszisztense szeretne lenni. Bár hivatalosan vége volt már a beszélgetésnek, a mikrofon be volt kapcsolva és Balogh Levente mindent hallott:

„Én úgy gondolom, hogy ő többször úgy alkotott rólam véleményt, hogy nem ismert meg igazán. Olyan reflexiót adott, hogy én... én nem ilyen vagyok.”

A fiatalember bizonyítékát is látja annak, hogy Balogh Levente félreismerte őt:

„Azt mondta, hogy ő ki akart ejteni, de a segítők győzték meg őt, hogy én ne essek ki. Tehát a segítők jobban látták, hogy én milyen is vagyok, hogy odaillek.”

Balogh Levente két segítője a műsorban egyébként Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza. Pálfi Márió szerint mindenesetre ez egy gyengeség Balogh Levente részéről, sőt, azt is hozzáteszi, hogy az üzletember szerinte előítéletes volt vele szemben:

„én ezt előítéletnek gondolnám. Azt nem tudom, hogy mi az oka, mi az eredete.”

Minderről Balogh Levente véleménye a következő:

„Márió egy nagy velencei karnevál. Maszkot visel. De kibújik a szög a zsákjából.”

Itt lehet megtekinteni a jelenetet.

Ezek után Balogh Levente meglehetősen kiakadt és el is bocsátotta Pálfi Máriót a játékból, aki az ezt követő interjúban arról beszél, hogy azon gondolkozik, hogy külföldre menjen munkát vállalni, hiszen itthon a műsor után mindenki azt fogja gondolni róla, hogy kétszínű.

„Próbálok a lehető legjobb indulattal viszonyulni önhöz. De maga egy kicsit azt hiszi, hogy én vakond vagyok? A podcaston ott voltam, és hallottam minden szavát. [...] Be van mikrofonozva hat hete, és én hallom, hogy mit mond az orra alatt”

– méltatlankodik Balogh Levente az alábbi videóban a jelölttel kapcsolatban, hozzátéve, hogy már korábban el kellett volna küldeni a fiatalembert.

Balogh Levente nem tűri az ellentmondást

Már az előző évadból is kiderült, hogy Balogh Levente mellett nincs túl sok hely párhuzamos véleményeknek.

„Nem magyarázkodok senkinek, hogy mit miért csinálok. Mindent azért csinálok, mert a legjobb embert szeretném kiválasztani, és nem vagyok kíváncsi a kifogásokra. [...] Az, hogy ön megmondja a főnöknek, amit gondol, és kiadja magából, az rendben van, de az, hogy megkérdőjelezi az én döntésemet, az nincs rendben”

– ezt Balogh Levente Az álommeló tavalyi évadának egyik legkiélezettebb jelenetében mondta, megvillantva, hogy milyen a vezetési stílusa.

(Kiemelt kép: RTL/Az álommeló)