Balogh Levente kiakadt az egyik asszisztens-jelöltre: Abszolút alkalmatlan, ezt ne így! – videó

Balogh Levente megfeddte az egyik játékost, aki szerinte több ezer embertől vette el a lehetőséget.

2024. március 26., 09:58

Szerző:

Tegnap elkezdődött az Álommeló című reality második évada az RTL-en, amelyben a Balogh Levente , Magyarország 53. leggazdagabb embere új asszisztensét keresi, miután a tavalyi győztes máris cégvezetővé és -tulajdonossá avanzsált.

A sok ezer jelentkező közül tizenkettőt választottak ki a műsorra, de közülük az egyik rögtön az első részben azzal állt a Szentkirályi ásványvizekről is ismert vállalkozó elé, hogy szeretne felmondani.

„Ez egy nagyszerű lehetőség, de nem nekem. Már látszott rajtam, hogy nem adom azt, amit szoktam, mert már nem akartam. Mert pár nappal ezelőtt elbizonytalanodtam, mert megtapasztaltam, és most már biztos vagyok benne, hogy... [...] más utat szeretnék”

– mondja a jelentkező, aki ahogy elkezdődött a verseny, rögtön meggondolta magát. A hölgy hozzáteszi, hogy kéri Balogh Levente megértését, amire a milliárdos így válaszol:

„én mindent megértek, csak amikor elhatározok valamit és elvállalok valamit, akkor az egy felelősséget von maga után.”

A fejmosás a következőkkel folytatódik nem sokkal később:

„nagyon örülök, hogy az elején derült ki, mert sokkal kellemetlenebb lett volna, ha később. Bár most se vagyok boldog ettől a dologtól, mert több száz, több ezer embertől vette el a lehetőséget, mert vannak olyan emberek, akik nem tudtak bekerülni ide, mert ön úgy gondolta még akkor, hogy jön. És tulajdonképpen ezeknek az embereknek a sorsával és életével játszadozott.”

Erre a versenyt feladó játékos azt mondja, hogy neki mások a meglátásai, de Balogh Levente félbeszakítja:

„nincsenek más meglátások. Nincsenek.”

Az ellentmondást nem tűrő milliárdos üzletember a következő szavakkal búcsúzik a jelentkezőtől:

„szombaton elbizonytalanodott, akkor nem kellett volna eljönni. Eljött, elkezdte a megmérettetést, és alkalmatlannak ítélődött, akár saját maga által, énáltalam meg abszolút. Megfutamodott a kihívás elől, nem tudom, hogy ez egy jó út-e az ön életében, de javaslom, hogy ezt ne így folytassa.”

Alább lehet megtekinteni a roppant feszült jelenetet.

Balogh Levente két segítője a műsorban egyébként Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza. Az RTL közleménye arra emlékeztet az ügyvéddel kapcsolatban, hogy ő a Krasznai ügyvédi iroda alapítója és irodavezető ügyvédje, valamint hogy az ELTE Állam- és jogtudományi karán szerezte diplomáját 1997-ben. Karrierjét egy nagy múltú ügyvédi irodában kezdte, amelyet követően megalapította saját ügyvédi irodáját. Balogh Leventével egy baráti társaságban ismerkedtek meg. Több mint 10 éve látja el Leventének és cégeinek jogi képviseletét. Kedvenc hobbija az utazás, a történelem szeretete a világ legkülönfélébb pontjaira vezette. Másik kedvenc időtöltése a tenisz, melyet versenyszerűen űzött, és amit Balogh levente is szeret, így a mai napig együtt teniszeznek. Mottója: „A siker ott kezdődik, ahol a többiek feladják.

Farmosi Larisza ezzel szemben közgazdász. Felsőfokú tanulmányait Kijevben majd Budapesten végezte. Több, világszerte ismert nagyvállalatnál vezető gazdasági pozícióban dolgozott. Öt évig volt a Balogh Levente által felépített Szentkirályi Ásványvíz gazdasági vezetője – innen az ismeretségük. Kikapcsolódásként kortárs képzőművészettel foglalkozik a férjével együtt, akivel több évet Angliában töltöttek, és akivel a mai napig támogatják a művészeket. Balogh Leventével itthon most újra együtt dolgoznak.

(Kiemelt kép: RTL/Álommeló)