Balogh Levente milliárdos elárulta, mi lett az Álommeló első évadának győztesével mindössze 2 hónap után

Balogh Levente most az Álommeló második évadában keresi az első évad győztesének utódját.

2024. március 12., 12:25

Szerző:

Tavaly májusban ért véget az RTL-en az Álommeló című reality, amiben Balogh Levente ásványvizes milliárdos kereste személyi asszisztensét. Az évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára, emlékeztet a csatorna közleménye.

Keserű Balázs mindössze két hónapig dolgozott Balogh Levente mellett, amikor az ásványvíz-birodalom feje az egyik cégének élére őt nevezte ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kapott. A megüresedett elnöki asszisztensi pozíció tehát ismét nyitva állt a jelentkezők előtt, jöhet a második évad. Jön is, március 25-én hétfőn 20 órától az RTL-en.

A csatorna közleménye még a következőket mondja a program kapcsán, és persze van beharangozó videó is:

„a jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A tét pedig 2024-ben is hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső-középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.
Az idei évben Levente átalakította a kiválasztási folyamatot: amikor egy jelöltet elküld az elnök úr, helyette érkezik egy új ember, majd a második hét végére kialakul a végleges csapat, amihez már nem érkeznek új jelöltek, onnantól pedig 14 jelölt küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.
Balogh Levente segítői idén is: Farmosi Larisza közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél majd pár évet külföldön töltött, visszatérése után pedig ismét Levente mellett helyezkedett el és egyik cégénél ügyvezetői feladatokat lát el. Dr. Krasznai István ügyvéd (KRASZNAI Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója. A munkanapok végén ők segítenek majd eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben.”

A fentiekhez tartozó videóban Balogh Levente azt is elmondja, hogy sokan felteszik neki a kézenfekvő kérdést: ha egyszer szüksége van egy asszisztensre, miért nem egy normális fejvadászcéggel választatja ki az alkalmazottat, miért kell ennek egy realityvel ekkora feneket keríteni? A válasz kb. az, hogy miért ne. Részletesebben:

„egy fantasztikus lehetőség nekem és én meg örömmel élek vele. Hiszen pont volt, hogy vezetőkkel egy-két hete beszélgettem, és mondtam nekik: »képzeljétek el, hogy milyen fantasztikus, hogy nem egy fejvadászcéggel kell beszélnem!«”

Tekintse meg a teljes beharangozót!

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Álommeló)