Balogh Levente milliárdosról vallott az Álommeló győztese: ekkor volt Keserű Balázs első szabad vasárnapja

Keserű Balázs nyerte meg az Álommeló első évadát: tavaly ő lett Balogh Levente személyes asszisztense. Most arról számolt be, mi történt vele a győzelem után.

2024. március 21., 12:49

Szerző:

Természetesen Balogh Levente is szóba kerül Keserű Balázs interjújában, ami a Story magazin frissen megjelent, alább látható számában olvasható.

Balogh Levente a Szentkirályi ásványvíz tulajdonosaként vált ismertté, mint a Cápák között című reality egyik milliárdos befektetője. Tavaly aztán saját realityt kapott az RTL-től: saját személyes asszisztensét kereste az Álommeló című műsorral. Ez az a vetélkedő, aminek a legismertebb nemzetközi verziója az amerikai The Apprentice volt, amiben Donald Trump keresett magának alkalmazottakat.

Nos, most indult a második évad az Álommelóból, hiszen rövid idő után Keserű Balázs asszisztensből maga is cégvezető és -tulajdonos lett Balogh Levente birodalmában. Az üzletember így beszél arról, hogyan változtatta meg az életét az, hogy megnyerte a műsort és ezzel pozíciót kapott a milliárdos mellett:

„a győzelem után fenekestül felfordult az életem, és nem is annyira a munka mennyisége miatt, mert én Az álommeló előtt is rengeteget dolgoztam, de az életminőségem, a mentalitás, a szemléletmód, ahogy dolgozom, az egészen más.”

Meglepő lehet, hogy Keserű Balázs azt mondja, Balogh Levente nem várta el tőle, hogy 0-24-ben dolgozzon a hét minden napján, de ő mégis így tett:

„hét hónap után volt az első szabad vasárnapom, de mielőtt bárki azt gondolná, ezt Levente sosem kérte tőlem. Én voltam az, aki állandóan a feladatot kereste, aki meg akart felelni, és aki mindig azt mondta: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Aztán amikor felismertem, hogy nekem is kell a pihenés, a családom is, a barátaim is többet láttak.”

Az interjú szerint amint lett magánélete Keserű Balázsnak, rögtön lett párkapcsolata is, tavaly év vége felé rátalált a szerelem. De kanyarodjunk vissza Balogh Leventéhez, mert róla így beszél Keserű Balázs az interjúban:

„Leventével is közelebb kerültünk egymáshoz a valódi közös munka során. Persze, ezzel együtt megvan iránta a tisztelet, és megvan közöttünk a kellő távolság is, de sok időt töltünk együtt, és ahogy egy kapcsolatban is igaz, hogy lakva ismerszik meg a másik, ugyanúgy a munkában is az együtt töltött idő során épül a szakmai kapcsolat. Korábban azt mondtam, én Leventétől szeretnék nyugdíjba menni, és ehhez ma is tartom magam.”

Keserű Balázs tavaly nyáron egyébként szerepelt a Reggeli című műsorban az RTL-en. Ebben szintén adott egy kis jellemzést Balogh Leventéről, ebben kiemelte a milliárdosról, hogy azt várja el az alkalmazottaitól, hogy legyen meg bennük az alázat a többiek és a feladat iránt.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Álommeló)