Hatalmas titkot árult el Balogh Leventéről Geszti Péter: Recepciós volt egy vidéki hotelben

Kiderült, hol dolgozott 30 évvel ezelőtt Balogh Levente.

2024. április 15., 10:06

Szerző:

Balogh Levente is szerepel Geszti Péter műsorában a Viasat3 csatornán. Az Adom a napom a 3. évaddal debütált. Kiderült, hogy az üzletember már régóta ismeri az énekes-műsorvezetőt, ugyanis először 30 évvel ezelőtt találkoztak egymással.

„Mai vendégemmel úgy harminc évvel ezelőtt találkoztam először. Én már akkor is azzal foglalkoztam, hogy előadjam és eladjam magamat, ő pedig… Nos, ő egy udvarias fiatal recepciós volt egy vidéki hotelben. Azóta persze sokat fordult a világ. Főleg vele. Talán meg sem szállna vendégként abban a szállodában. Szorgalmával és tehetségével Magyarország egyik legkomolyabb vállalkozójává nőtte ki magát, sőt igazi cápa lett belőle. No nem a Tropicariumban, de ott a szomszédban. Hogyan tudja kezelni az élete nagy változásait? Mi motiválja, ha már most biztonságban tudhatja a születendő dédunokáit is? Mitől fél? És kit figyel ő, miközben azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen? Megkérdezem tőle este a stúdióban!”

– mondta Geszti PéterBalogh Leventéről, amit az nlc.hu szúrt ki.

Balogh Levente jelenleg az RTl-en is szerepel, hiszen még mindig tart Az álommeló 2. évada. Hamarosan pedig kiderül, hogy ki lesz az a személy, aki elnyerte az üzletember bizalmát, és neki dolgozhat. Az első évad győztese, Keserű Balázs nemrég előléptetést kapott, ugyanis ügyvezető igazgató, társtulajdonos és partner lett Balogh Levente egyik cégében.

(Kiemelt kép: RTL)