Balogh Leventét hazugsággal vádolták meg: az elnöki asszisztens öntött tiszta vizet a pohárba

Balogh Levente kellemetlen ügybe keveredett. 

2024. április 10., 10:38

Szerző:

Balogh Leventével szemben egy internetes portál fogalmazott meg súlyos vádakat, sőt lényegében állítják, hogy az üzletember hazudott. Az álommeló első évadjának a győztese, Keserű Balázs azonban azonnal a főnöke védelmére kelt, és elárulta, mi is a helyzet pontosan.

Az euroASTRA internetes magazin írta meg, hogy Magyarországon nem akadt olyan vállalkozás, amelynek ügyvezetője Keserű Balázs lett, és amely Balogh Levente érdekeltségei közé tartozna, és még az Európai Uniós-tagállamoknak is utána néztek, hogy találnak-e ilyen céget. 

Ezt követően a Media1 megkereste az RTL Marketing és Kommunikációs Osztályát, akik végül Keserű Balázshoz irányították őket. Az elnöki asszisztens elárulta, hogy a pozíciója hivatalosan még nem járt le, így ez okozhatta a félreértést. 

„A szerződésem az elnöki asszisztensi pozícióra 2023. június elsejétől 2024. június elsejéig szól. A kinevezésem már megtörtént, de hivatalosan az elnöki asszisztensi pozíció lejárta után lép hatályba az új szerződés, amely az ügyvezetői igazgatói pozícióról szól. A társtulajdonosi viszony létrejötte és az, hogy ez melyik cégben valósul meg, jelenleg üzleti titoknak minősül, de június hónapban ez is publikussá válik. De szívesen állok mindenkinek a rendelkezésére hasonló kérdésekkel kapcsolatban, mivel úgy gondolom ebben a témában és az ezzel kapcsolatban felmerülő kérdésekre én tudom a leghitelesebb választ adni”

– mondta Keserű Balázs, aki tehát tényleg vezetőpozícióba került, hiszen a befektető ügyvezető igazgatóvá léptette őt elő az egyik cégében, valamint résztulajdont is adott neki.

 (Kiemelt kép: RTL)