Balogh Levente milliárdosról megdöbbentő, régi képet mutatott a lánya: így még sosem láthattuk

Balogh Leventét az Álommelóban jobbára egy íróasztal mögött ülve látjuk. Hát most megnézheti egy teljesen más helyzetben.

2024. március 29., 06:33

Szerző:

Balogh Levente milliárdos egyrészt a Szentkirályi ásványvízzel fémjelzett cégbirodalmat vezeti, másrészt jelenleg az Álommeló című reality második évadát az RTL-en. Magyarország 53. leggazdagabb embere ezen kívül a héten ünnepelte az 54. születésnapját, és ebből az alkalomból felköszöntötték a lányai az Instagramon keresztül. Lánya, Balogh Szimóna a saját jogán is ismert, hiszen csaknem negyvenezren követik őt az Instagramon. A következőket írja:

„boldog szülinapot Padre!”

Azaz Balogh Szimóna az édesapját viccesen egy maffiafőnökhöz hasonlítja. A jókívánsághoz tartozó poszt három fotót tartalmaz, amelyek közül a második egy fotó a kislány gyermekkorából, amint fiatal édesapját öleli. Ha kíváncsi arra, hogyan nézett ki Balogh Levente 25 éves kora körül, lapozzon bele ebbe a posztba!

Balogh Levente családja

Az Álommeló új évadának indulása kapcsán egyébként Balogh Levente nemrég beszélt a családjáról az RTL.hu videójában. A következőket árulja el:

„a második feleségem van. Az első feleségemtől van három lányom, akik már nagyok, a legidősebb 29 éves. És van egy két és fél éves kisfiam, ő a második feleségemtől van. [...] Az első házasságom 1996-ban volt, a második házasságom 20 évre rá, 2016-ban. Megdöbbentő dolgot fogok mondani: nem hiszek a házasság intézményében, hogy az jó lenne. A család szempontjából az egy egységes családot jelent, hogy ha férj és feleségnek vannak gyerekei, a gyerek szempontjából, a gyereknevelésben, vannak hasznos oldalai, de szerintem már ráférne egy ráncfelvarrás erre az intézményre, hogy egy kicsit modernizálja a világ.”

Szóval Balogh Levente annál sokkal többet nem hajlandó elárulni a feleségéről, hogy létezik, de hozzáteszi, tőle született az első fia, Balogh Levente Noá. A lányai közül a legkisebb, Szofi 16 éves, a középső, Tiffany 26 éves, a legnagyobb, Szimóna pedig 29 éves és Budapesten él, pszichológiát végez és hamarosan megnyitja majd a praxisát a fővárosban. Van egy unokája is, Penelopénak hívják, majdnem egyidős a kisfiával.

A későbbi üzletember gyerekkorában nagy cselgáncsozó volt, olimpiai bajnok akart lenni. Az iskolában közepes-jó tanuló volt, ez szerinte a legtöbb jó vállalkozóra jellemző. Úgy véli, a kitűnő tanulókból később általában nem vállalkozók, hanem jó menedzserek válnak. A főiskola befejeztével élelmiszer-tartósító technológus lett, később pedig még egy, marketing-közgazdászi diplomát szerzett. Alább találja a teljes interjút, amiből kiderül az is, hogy Balogh Levente 35 éve Mercedest vezet. (Persze nem 35 éve ugyanazt a Mercedest.)

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Álommeló)