Ez volt az év 10 legolvasottabb hazai celebsztorija, és nem az az első, akire számít!

Ha ön úgy érzi, hogy 2023-ban a csapból is csak Tóth Gabi folyt, akkor most nagyon meg fog lepődni, mert mutatjuk az év 10 legolvasottabb celebsztoriját!

2023. december 31., 07:13

Szerző:

Elkészítettük az év 10 legolvasottabb celebsztorijának a listáját. A módszer rém egyszerű volt: megnéztük a statisztikában, hogy a 168.hu-n a Szórakozás rovatban melyik 10 cikk, illetve hír vonzotta a legtöbb olvasót. Nos, már csak azért is roppant érdekes ez a lista, mert az ember azt gondolná, hogy csak Tóth Gabiról, esetleg a Sztárboxról vagy valamelyik más realityről vagy botrányról volt szó a legtöbbet 2023-ban, de a 10 legolvasottabb sztori között egészen másmilyen témák is vannak. Könnyen lehet, hogy pont azért ezek a cikkek kerültek bele a top10-be, mert olvasóink örültek, hogy végre valami más témáról olvashatnak. Akárhogy is, íme a 10-es lista.

10. Reviczky Gábor a betegségéről vallott

Az év tizedik legolvasottabb cikke Reviczky Gáborról szólt. A 74 éves színészről az derült ki, hogy a rák miatt chemoterápiára volt szüksége. Ezzel kapcsolatos nyilatkozatában keserűen vall arról, hogy minden bizonnyal mindenki kímélni akarta, és senki nem figyelmeztette, mennyire nem néz ki jól:

„legalább lett volna valaki, aki őszinte. Aki a képembe mondja, hogy hát, te Revi, bizony rosszul nézel ki. Hogy a lélek is hálni jár beléd. Olyan, akivel őszintén meg tudtam volna beszélni a valós egészségi állapotomat, vagy az ebből adódó kilátásaimat! Tudod, milyen rossz folyton mellébeszélni, hazudozni? Rákos voltam, vagyok, nem elmebeteg.”

9. Tóth Gabi & az Átkozott nyár vs Pottyondy Edina

Azért persze olvastak az olvasóink rendesen Tóth Gabiról is, vagyis talán inkább arról, hogy mit mond Pottyondy Edina a botrányba keveredett énekesnőről. Tóth Gabi novemberben új szerelmével közösen adta elő Átkozott nyár című slágerét, még csókolóztak is a színpadon. Erre, vagyis erről a humoristanő a következőket mondta:

„az ájtatos matyólotyó pár napja debütált a frissen felfújt szájával, és egy, a műfaját tekintve nárcisztikus keresgővel. Fekete-fehér klip, ahol olyan fájdalmasan pózol a művésznő, mintha ő lenne a Szűzanya, aki éppen most szedi le a gyerekét a keresztről. Megfáradt szegény a magányosan töltött, átkozottul hosszú nyártól, ami teljesen érthető. Kit ne gyötörne meg az a halálos iram, hogy nappal szerelmes publicisztikákat ír a férjének a család.hu-n, éjszakánként meg úgy fricskázik, mint egy megvadult kandisznó?!”

Ha még nem látta, nézze meg alább a videót. De ha már látta, talán érdemes megint a play gombra kattintania, hátha másodszor is viccesnek találja majd!

8. Benedek Miklós vallomása a fiáról, Benedek Tiborról

Benedek Miklós szeptember végén Palik László YouTube-csatornáján tűnt fel, és rengetegen látogattak el hozzánk, hogy belenézzenek-belehallgassanak-beleolvassanak az interjúba. Az akkor 77. születésnapját ünneplő színész a következőket mondta:

„dühös vagyok arra, hogy ezt a betegséget egyszerűen nem lehet gyógyítani. Mindent tudnak már, csak ezt nem tudják. Lehetetlenség. A 21. században repülünk, háborúzunk, de az, hogy egy ilyen betegséget nem tudnak meggyógyítani, egészen döbbenetes. És hogy fiatalembereknek kell… Szóval nem szeretnék beszélni erről.”

A teljes interjút alább találja.

7. Szűcs Csaba az édesanyja, Pécsi Ildikó titkairól nyilatkozik

Pécsi Ildikó idén tavasszal ünnepelte volna 83. születésnapját. A 2020-ban elhunyt színésznőről tavasszal életrajzi könyv jelent meg. Fogadott fia, L. Péterfi Csaba munkája hatalmas szenzációt keltett, többek között azért, mert kiderült belőle, hogy Pécsi Ildikónak volt egy első férje még Szűcs Lajos előtt, illetve az is, hogy volt egy abortusza szintén még fiatalkorában. A fia, Szűcs Csaba ezzel kapcsolatban nyilatkozott, és ez lett az év hetedik legolvasottabb cikke. A férfi többek között a következőket gondolja arról, hogy édesanyjának volt egy terhességmegszakítása:

„nem mondom, néztem egy nagyot, meglepett, de emiatt nem tekintek más szemmel rá, ugyanúgy szeretem, becsülöm és tisztelem őt. Azt gondolom, jól döntött, hogy nem mondta el, nem hiszem, hogy ezen dolgaiba be kellett volna engem avatnia, nincs bennem emiatt rossz érzés.”

6. Rúzsa Magdi ikreinek első születésnapja

Ha önnek feltűnt, hogy milyen sokat szoktunk írni Rúzsa Magdiról, akkor ön remek megfigyelő. Olvasóink mindig lelkesen olvasnak az énekesnő életéről, főleg, amióta megszülettek a hármasikrei. Február elején volt Lujza, Keve és Zalán első születésnapja, amely alkalomból Rúzsa Magdi publikálta az alábbi posztot, mi pedig megírtuk, hogy publikálta az alábbi posztot, az olvasóink pedig szinte rekordot döntöttek, annyira sokan olvasták el az erről szóló cikket. Megígérhetjük: Rúzsa Magdit 2024-ben sem fogjuk agyonhallgatni.

5. Tóth Gabi & kenyérszegés vs Pottyondy Edina

Szóval az ötödik helynél feljebb nem található Tóth Gabi ezen a listán, de az év ötödik legolvasottabb cikke az énekesnő válásához kapcsolódott, és igen, ezúttal is lehet, hogy nem is (csak) Tóth Gabi neve vonzotta olvasóinkat, hanem Pottyondy Edináé (is).

Nem sokkal azután, hogy kiderült, hogy a keresztény értékekről még blogot is vezető énekesnő elhagyta a férjét és már új kapcsolatba is kezdett, Tóth Gabinak volt egy megjelenése egy augusztus 20-i ünnepségen, ahol ő szegte meg az új kenyeret. Rengetegen felháborodtak ezen, és ők mind hallani szerették volna, hogy mit mond Pottyondy Edina a témáról, merthogy a humoristanő régóta az egyik legkeményebb kritikusa Tóth Gabinak. Mi megírtuk, mit mondott Pottyondy Edina, önök pedig olvasták, méghozzá rengetegen.

De persze nemcsak olvasni, hanem nézni-hallgatni is lehet, alább találja a kérdéses videót.

4. Majka & Pápai Joci vs autó

Majka és Pápai Joci 2023-ban még a TV2 műsorvezetői voltak, és a Zsákbamacska című program kedvéért felelevenítettek egy régi sztorit, ami az esztendő negyedik legolvasottabb története lett, legalábbis itt nálunk a Szórakozás rovatban.

„Hármas ugratóra mentünk, és éjjel, amikor annyira berúgtunk, hogy...”

– meséli az RTL-hez frissen átigazolt két médiaszemélyiség. Annak idején a nagy részegeskedés közepette egy autót is szétvertek, és a sztori csattanója pont az, hogy egy idő után rájöttek, hogy kié az a bizonyos kocsi:

„szétvertünk egy kocsit. Szétvertünk egy kocsit, ami sajnos az enyém volt...”

3. Hegedűs D. Géza Balázsovits Lajos haláláról

Az év harmadik legolvasottabb cikkében egy Mokka-interjút szemléztünk. Júliusban hunyt el Balázsovits Lajos, a Nemzet Színésze, és őrá emlékezett az adásban Hegedűs D. Géza, többek között a következőket mondva:

„akkor találkoztam vele utoljára. A Pesti Színházban ha porta felől jövünk fel az öltözők felé, van egy meredek lépcső. Azon kellett felgyalogolnia Lajosnak, mint mindannyiunknak. S amikor feljött, alig kapott levegőt. Már akkor is igen súlyos betegségét szenvedett, volt egy nagyon nehéz tüdő-, illetve légzési problémája. Végülis radikalizálódott ez a baj.”

Ha visszanézné az interjút...

2. Kovács Kokó István hazatérése

Mindig sokakat érdekel egy-egy olyan hír, ami arról szól, hogy egy országosan ismert ember úgy dönt, hogy külföldre költözik. Ennél már csak az érdekel több embert, ha egy országosan ismert, külföldön élő ember úgy dönt, hogy hazaköltözik. Nos, pontosan ez történt Kovács Kokó István egykori bokszolóval. Az olimpiai bajnok többek között a következőket mondta egy igazán nagy érdeklődésre számot tartó interjúban augusztusban:

„nem hazudtam soha, nem feküdtem le senkinek, nem fogadtam el senkitől semmit érdemtelenül, márpedig ha ott maradok, egy idő után belekényszerülök én is olyan dolgokba, amikhez nem lett volna pofám.”

1. Pécsi Ildikó háza

És bár úgy országos szinten messze nem ez volt az év topsztorija, a 168.hu témái közül 2023-ban mégis Pécsi Ildikó egykori házának története vonzotta a legtöbb olvasót. A legendás színésznő gödöllői házát ugyanis eladták, és a vevő a legnagyobb meglepetésére az ingatlant nem teljesen kiürítve kapta meg, hanem találtak benne néhány relikviát.

„A művésznő fia korábban elvitte azokat a dolgokat, amelyekre igényt tartott. Azonban így is maradt még itt néhány családi fotó, bútor vagy jelmez Pécsi Ildikó hagyatékából”

mondták a ház vevői májusban, hozzátéve, hogy ezeket a tárgyakat a Pécsi Ildikó Színi Társulatnak vagy L. Péterfi Csabának szeretnék felajánlani.

(Kiemelt kép: YouTube/Pottyondy Edina)