Pécsi Ildikóról megrázó vallomást tett a fia, Szűcs Csaba

Pécsi Ildikóról megdöbbentő titkok derültek ki L. Péterfi Csaba új könyve kapcsán: a színésznő fia ezekről nyilatkozott most.

2023. július 16., 06:23

Szerző:

Pécsi Ildikó idén tavasszal ünnepelte volna 83. születésnapját. A 2020-ban elhunyt színésznőről nemrégiben életrajzi könyv jelent meg. Fogadott fia, L. Péterfi Csaba munkája hatalmas szenzációt keltett, többek között azért, mert kiderült belőle, hogy Pécsi Ildikónak volt egy első férje még Szűcs Lajos előtt, ezzel kapcsolatban nyilatkozott a sztárpár fia, Szűcs Csaba néhány hete a Mokkában a TV2-n.

De nem ez volt az egyetlen titok, ami csak most derült ki Pécsi Ildikó életéről: mint kiderült, volt egy abortusza is, amiről életében szintén nem beszélt soha, még a fiának sem. Szűcs Csaba most ezzel kapcsolatban nyilatkozott a Blikknek, azt emelve ki, hogy továbbra is tiszteletben tartja édesanyja döntéseit.

„Nem mondom, néztem egy nagyot, meglepett, de emiatt nem tekintek más szemmel rá, ugyanúgy szeretem, becsülöm és tisztelem őt. Azt gondolom, jól döntött, hogy nem mondta el, nem hiszem, hogy ezen dolgaiba be kellett volna engem avatnia, nincs bennem emiatt rossz érzés”

– többek között ezt nyilatkozta most Szűcs Csaba, hozzátéve, hogy nem feltétlenül tartozott rá az, hogy édesanyjával mi történt azelőtt, hogy édesapjával egyáltalán megismerkedett volna.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)