Szűcs Csaba arról beszélt, miért volt feszültség köztük édesanyjával, Pécsi Ildikóval a színésznő halála előtt

Szűcs Csaba válása rányomta a bélyegét szülei, Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó utolsó éveire.

2023. március 7., 13:13

Szerző:

Szűcs Csaba megint a Mokka című tévéműsor vendége volt, ahol többek között szüleire, Szűcs Lajosra és Pécsi Ildikóra emlékezett. Mint mondja, mind édesapja, mind édesanyja emlékét több helyszín és rendezvény őrzi, sőt, Pécsi Ildikóról nemrégen könyv is megjelent.

Említi azonban, hogy mennyire sajnálja, hogy három évvel ezelőtt elhunyt szüleivel való viszonyát az utolsó években beárnyékolta a válása, illetve az azzal kapcsolatban a médiában megjelent nyilatkozatháború. Mint mondja, emiatt feszültség is volt közte és édesanyja közül, mert Pécsi Ildikó volt az a két szülő közül, aki mindig nyilatkozott fia válásával kapcsolatban:

„édesanyám sajnos beleállt ebbe a történetbe. Beszéltük, ebből volt feszültség is közöttünk, ez sem titkolható. Nagyon szerettem volna, hogy ne menjen el ebbe az irányba. De belement. [...] Én úgy gondolom, hogy a szüleim végső éveiket másképpen élhették volna, ha ez nem történik meg.”

Szűcs Csaba hozzáteszi, hogy azért mondta két hete, hogy nem érez bűntudatot mindezzel kapcsolatban, mert nem ő volt az, aki a válásáról a nyilvánosság előtt beszélt, hanem Pécsi Ildikó – méghozzá az ő kérése ellenére. Sajnálja viszont, hogy a kapcsolatukban emiatt feszültség keletkezett, viszont örül, hogy fia, Zsombor megszületése aztán végül mégis újra összehozta a családot.

Tekintse meg a teljes riportot!

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)