Pécsi Ildikó fogadott fia könyvet ír a színésznő életéről: a Pártos Csillával való viszályról is kiderül minden

Régi sebek újra felszakadhatnak.

2022. április 28., 07:17

Szerző:

Ősszel jelenik meg Pécsi Ildikó fogadott fiának, L.Péterfi Csabának könyve, amelyet a színésznő életéről fog szólni. A könyvben a férfi felhasználja a művésznő halála előtt készült hangfelvételeket, valamint egy egykoron megkezdett önéletrajzi írást is. 

Pécsi Ildikó és egykori menye viszálykodásáról is szó lesz a könyvben, ám félő, hogy mindez mit fog kiváltani Pártos Csillából. A két nő hosszú éveken át jogi úton is harcolt a színésznő budai háza miatt. Habár Pártos Csillával nem, de Pécsi Ildikó a halála előtt kibékült unokájával, akivel szintén hosszú évekig megromlott a viszonyuk a családi viszály miatt.

„Bevallom, ezt a részt nem volt könnyű megírni, mert ha őszinték vagyunk, akkor amit Ildikó minderről mesélt, az egy elég szubjektív szemszögből mutatta be a történteket, én azonban a tényekre alapozva szerettem volna megírni (…) Jogásszal is egyeztettem arról, mit hogyan tálaljak a könyvben. (…) Nem az én dolgom, hogy ezekről ítéletet mondjak, de a történteket be kell mutatnom, anélkül nem lenne teljes a könyv”

- mondta L.Péterfi Csaba a Story magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki.

A színésznő fogadott fia úgy véli, ha felborzolja a kedélyeket a könyv megjelenésével, az nem az ő felelőssége, mert nem ő perelte be a családját, ő csupán csak megírja a történetet. 

A Pécsi Ildikó halála utáni eseményekről írtuk

Megtörte a csendet Pécsi Ildikó volt menye: elege lett a hazugságokból

Hivatalos: Ő örökli Pécsi Ildikó több százmilliós vagyonát

Eladják? Pécsi Ildikó gödöllői házának kertjéből kivették a fákat

(Kiemelt kép: dfp.hu)