Reviczky Gábor elárulta, hol találtak nála rákos áttétet: Ez a legszörnyűbb halál

Reviczky Gábor a betegségéről beszélt: először prosztatarákot diagnosztizáltak nála, de több helyen is van áttét.

2023. szeptember 15., 07:33

Szerző:

A Húzós című műsor következő vendége Reviczky Gábor lesz, és a Blikk már publikált részleteket abból, hogy a 74 éves színész mit árult el Rónai Egonnak a péntek este megjelenő interjúban.

Reviczky Gáborról jó ideje tudni lehet, hogy rákkal küzd és kemoterápiára jár, erről árult most el további részleteket. A színész nem a legerősebb terápiát kapja, ezért az állapota lehetővé teszi, hogy legalább forgasson – a színházi munkát azonban nem.

„Én nem a legerősebb terápiát kapom, ezért egyedül érkezem autóval, és ha végzek, minden gond nélkül haza is vezetek”

– hangzik el az interjúban.

A beszélgetés legdrámaibb részének az ígérkezik, amikor Reviczky Gábor arról beszél, hogyan tudta meg, hogy prosztatarákja van:

„mondták, hogy tele vagyok ráksejttel, a biopszián egyetlen egy ép sejtet sem találtak, úgyhogy onnan mindent ki kellett vagdosni. Az orvos elárulta, hogy ez nem egy friss dolog, hanem 5-10 éves. Ez pedig azt jelenti, hogy nekem már tíz éve rákom van, de én semmit nem vettem észre, csak egyik napról a másikra elzáródott a húgycsövem. Bedurrant ez a dolog, nem voltak előjelei.”

A kemoterápiát az áttétek tették szükségessé, ezekkel kapcsolatban Reviczky Gábor a következőket mondja:

„kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett. Emiatt pedig persze, hogy bevállalom a kemót, mert a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól.”

Egyelőre ennyi az előzetes. A Húzós című műsor legutóbbi adásában egyébként Vitray Tamás volt a vendég, aki sokkal pozitívabb dolgokról beszélt: új párkapcsolatáról.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.