Drámai hír: Reviczky Gábor a prosztatarákot legyőzte, de áttétet találtak nála

Reviczky Gábor továbbra is küzd a rák ellen, reménykedik a teljes gyógyulásban.

2023. július 11., 07:45

Szerző:

Reviczky Gábor a héten azzal kapcsolatosan került be a hírekbe, hogy kiderült, árulja ráckevei, medencés házát. A Blikk ezzel az ingatlannal kapcsolatban kereste meg, és a 74 éves színész mesélt is a házeladás kapcsán, de sajnos az interjúból kiderül, hogy van egy fontosabb, drámaibb hír is.

Reviczky Gábor korábban is beszélt már arról, hogy prosztatarákot diagnosztizáltak nála, és most kiderült, hogy sajnos a betegséget nem tudta teljesen legyőzni, áttétet találtak nála. Így vall erről:

„áttétem van, többek között a csontjaimban... ez a legutóbbi vizsgálaton derült ki. Beláttam, hogy muszáj vállalnom a [kemoterápiás] kezelést, amiből hatot írtak ki. Ebből hármat már megkaptam, és a körülményekhez képest egész jól viseltem. Úgy tűnik, eredményes is, hiszen a prosztatámból már eltűntek a rákos sejtek. Bízom benne, hogy ez máshol is így lesz.”

Reviczky Gábor márciusban beszélt utoljára egészségi állapotáról, akkor még úgy tűnt, hogy nincs áttét a szervezetében, de elmondta, hogy szüksége van még egy PET CT-re, hogy biztosan kizárják az áttétet. Erre a vizsgálatra hosszú a várakozási lista, és bár a színész úgy ment neki, hogy a kemoterápiát nem akarja majd kérni, miután sor került végre a CT-re és sajnos pozitív lett, meggondolta magát.

(Kiemelt kép: Reviczky Gábor Instagramja)