Reviczky Gábor ennyiért árulja medencés luxusotthonát: itt a videó az ingatlanról

Reviczky Gábor az Üvegtigrisben játszott karakterét hívja újra életre egy videós hirdetés kedvéért: árulja a házát.

2023. július 10., 09:08

Szerző:

Reviczky Gábor talán az utolsó celeb volt, akivel kapcsolatban arra számítottunk, hogy fel fog tűnni a TikTokon, de ez is megtörtént. Az Eladom az otthonom nevű céggel árulja ráckevei házát, és a hirdetéshez részt vett egy videó megkreálásában. Az alább megtekinthető, az nlc.hu által kiszúrt videón Reviczky Gábor az Üvegtigris-filmekben játszott karakterét, azaz Gaben szerepét játszva ajánlja a házát megvételre.

A videóban több felvétel is látható a ráckevei házról, amit a színész felesége rendezett be, és amit luxuskategóriássá tesz, hogy egy szép, kerek úszómedence is tartozik hozzá. Maga a ház 276 négyzetméteres, ez hat szobát jelent három szinten. Az épület egy 650 négyzetméteres telken áll. A házat nemrég újították fel, így most az ára 159 millió forint.

@eladomazotthonom.com Eladó Gaben - őőő, izé a Reviczky család - otthona! Ő is az Eladomazotthonom.com - ot választotta 🙂 Légy gyors, érj oda Lali előtt! A ház gyönyörű, és szerencsére be is tudod járni virtuálisan, mint minden ügyfelünk házát 😉 Érdemes, mert Reviczky Gábor párja nem akármilyen lakberendező, a ház tele van gyönyörű részletekkel 👌 Ha te is eladnád az otthonod, akkor feleljtsd el az ingatlanosokat, a stresszt, és bízd az Eladomazotthonom.com - ra! Átlátható, statisztikákkal alátámasztott, prémium szolgáltatásunkkal biztos lehetsz abban, hogy a lehető legjobb árat fogod kapni az otthonodért! #Gaben #üvegtigris #reviczkygábor #reviczky #eladomazotthonom #addelingatlanosnélkül #eladásingatlanosnélkül #ingatlan #Ráckeve #ház #eladóház #medence #medencésház #Lali #property #Duna #Dunapart #horgászat #horgászatazéletünk #horgászatalegjobb #peca #eladóház #eladóingatlan #kandalló #családiház #otthon #lakberendezés #lakberendező ♬ Funk It Up - Official Sound Studio

Reviczky Gábor feltűnése a TikTokon már csak azért is meglepő egyébként, mert az Instagramon saját fiókkal is rendelkezik, de az sem frissült két és fél éve.

(Kiemelt kép: Reviczky Gábor Instagramja)