Ügyvédje kérésére félbeszakították az angyalföldi gyilkos kihallgatását

T. Róbert kihallgatását azért szakították féllbe, mert a férfi kimerült, nem tudott koncentrálni a kérdésekre.

2023. július 28., 16:25

Szerző:

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a gyanú szerint a 37 éves T. Róbert július 13-a hajnalán bérelt lakásban megölte szerelmét, a 27 éves M. Petrát. A férfi vallomást tett, letartóztatását elrendelték. A Blikk információi szerint T. Róbert Dánielt legmagasabb biztonsági kockázatú fogvatartottak közé sorolták, de nem a férfi személyisége miatt, inkább azért, hogy a többi fogvatartott ne tudja bántani. Az angyalföldi késelés gyanúsítottját csütörtökön a  nyomozók barátnője meggyilkolásának körülményeiről faggatták.

Dr. Somos Zoltán, a feltételezett elkövető ügyvédje szerint ha súlyosító körülményt találnak, akkor az alapesetben kiszabható 5–15 év akár életfogytig tartóra is növelhető.

„A védencem a csütörtöki vallomása során láthatóan kimerült, nem tudott koncentráltan válaszolni, ezért végül én kértem a kihallgatás félbeszakítását” – tájékoztatta az ügyvéd a lapot.

A Blikk úgy tudja, hogy az elkövetéskor használt fegyvert, egy kést még nem találtak meg a rendőrök, és nem is keresik. A feltételezett elkövető a rendőröknek megmutatta, hogy az Északi összekötő vasúti híd közepén dobta a Dunába az eszközt. A nyomozók egyelőre nem keresik a kést, ennek megtalálására kevés az esély, és a megismert adatok mellett nincs is akkora jelentősége a bűntett bizonyításában.

A Blikk azt is megtudta, hogy hogy T. Róbert 12 osztályos katolikus gimnáziumba járt, szerette a sportot, a teniszt különösen, azt versenyszerűen űzte. A labdarúgásért is odavolt, a Ferencvárosnak szurkolt.

(Kiemelt képünk: az angyalföldi gyilkosként ismert T. Róbert. Forrás: police.hu)