Úgy megverte a szüleit, hogy az apja lehet, örökre lebénult

A férfi gyógyszeres kezelés alatt állt, emellett rendszeresen fogyasztott alkoholt.

2021. július 22., 10:27

Szerző:

A férfi együtt élt szüleivel, viszont a kapcsolatuk sosem volt felhőtlen. Mindennapossá vált, hogy bódult állapotában terror alatt tartotta a családot. Múlt hét szombaton ez aztán tettlegességig fajult. 

Az ózdi férfi fojtogatni kezdte édesanyját, akinek a másik gyermeke a segítségére szaladt, de a bántalmazó őt is megverte. Ezt már nem tudta tétlenül nézni az apukájuk, de a részeg férfi nem ismert kegyelmet, brutálisan megverte a rokkant, mozgásban és beszédben korlátozott apját is, aki az egyik ütés következtében összeesett. 

Az apuka életét a korábban megvert testvér mentette meg, aki bátyja bódult állapotát kihasználva hívta a mentőket és a rendőröket. Az apjukat életveszélyes, anyjukat súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Mint később kiderült, az édesanyának két bordája is eltört, az édesapa életveszélyesen megsérült. Még mindig kórházban van, a család szerint az is lehet, hogy lebénul. A nő az RTL Híradónak azt mondta: „nem érti, fia miért támadt rájuk”.

A férfi bevallotta tettét. A bíróság elrendelte az azonnali letartóztatását, mivel attól tartottak, hogyha szabadlábon hagyják, ismét nekiesik a családnak.

(Kiemelt kép: Börtönbe került az ózdi férfi, aki brutálisan megverte a családját. Forrás: RTL Híradó)

 



Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.