Kossuth-díjas színész ütött el egy biciklist Hajdúböszörménynél

A bajt az okozhatta, hogy Bezerédi Zoltán nem adta meg az elsőbbséget. 

2021. július 21., 11:18

Szerző:

Múlt hét csütörtökön rendőri szirénák zavarták meg a hajdúböszörményi lakosok nyugalmát. Biciklist gázolt Bezerédi Zoltán Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész. Igaz, a rendőri aszfaltrajzokat már elmosta az eső, de a helyiek még tisztán emlékeznek a balesetre.

Az esetet a Bors vette észre a Hajdúböszörmény Facebook-oldalán, ahol a helyiek több képet is megosztottak a balesetről, és szemmel láthatóan a színész volt a gázoló. 

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság közleményéből kiderült, hogy július 15-én 16 óra körül az Újvárosi utcában közlekedett egy személygépkocsi a 35-ös számú főút irányába. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a jármű vezetője, amikor a kereszteződéshez ért, a tábla ellenére nem biztosított áthaladási elsőbbséget egy kerékpárosnak, aki az ütközés következtében megsérült.

Bezerédi Zoltán színházi fellépései mellett televíziós szerepléseiből is jól ismert, láthattuk már a Doktor Balatonban, a Válótársakban, de a Mi kis falunkban is feltűnt. A színész mai napig nem nyilatkozott az esetről, az ott lakók viszont elmondták, hogy hatalmas csattanásra szaladtak ki az utcára, és hívták a mentőket.

A Bors felkereste az Országos Mentőszolgálatot, ahol elmondták, a biciklis könnyebb sérüléseket szenvedett, de már jól van.

(Kiemelt kép: Bezerédi Zoltán. Forrás: wikipedia.hu)

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.