Költözött, ezért egyszerűen magával vitte egykori áldozata maradványait a pincéből

Valódi horrorsztori Baranya vármegyéből.

2023. június 3., 19:07

Szerző:

Közel hat éve történt, hogy a Baranya vármegyei Bosta községből eltűnt egy férfi. Sokáig családja is eltűntként kezelte, mert a 2017-es kámforrá válásg előtt a férfi összeveszett élettársával, aki gyermekei anyja is, így sokan úgy sejtették, külföldre költözött.

Az RTL.hu sztorijából azonban kiderült, nem ez történt.

Az váltotta ki a váratlan fordulatot, hogy a faluban az eltűnt férfi egyik ismerőse házat cserélt, költözéskor pedig az új tulajdonossal közölte, garázsa szerelőaknája alá temette el kedvenc kutyáját, akinek holttestét magával szeretné vinni. Így is tett. Azonban később, alkoholos állapotban több falubelinek is elárulta, 

valójában az eltűnt férfit ő ölte meg, sőt maradványait a házcserekor magával vitte,

majd új háza padlásán helyezte el. Mindez a rendőrség által az ügyben indított nyomozás felújításával végződött. Ennek során kiderült, 2017-ben ittas állapotban látogatott el a férfihez az eltűnt másik férfi, aki haragosa volt. A sértettet szóváltást követően nyakon szúrta, majd a garázs szerelőaknája alá temette el. A holttestre meszet, hamut hordott.

A rendőrök az elásott, majd ismét kiásott holttestet végül a férfi padlásáról kerítették elő:

„Kutatást végeztünk, ahol a 7 óra előtt néhány perccel a lakóház padlásáról egy fekete színű nylon zsákból emberi maradványok kerültek elő. F. Attila ekkor elismerte, hogy ezek a maradványok Sz. Zoltán maradványai” - közölte az RTL-el Bátori Péter, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának vezetője.

A férfi végül a rendőröknek beismerő vallomást tett, azt azonban nem tudta megmondani, miért gyilkolta meg Sz. Zoltánt hat évvel ezelőtt.

(Kiemelt kép: a rendőrök tartóztatták le azt a bótai férfit, akit egy másik férfi hat évvel ezelőtti meggyilkolásával gyanúsítanak, miután holttest került elő a padlásáról 2023. június 3-án. Fotó: RTL.hu)